patnje bogataša

Forbes ga proglasio milijarderom, no pobunio se jer smatra da su ga podcijenili: "Znate što radite"

Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty Images) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty Images) Kanye West (Foto: AFP) +0 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Galerija

42-godišnji Kanye West jedan je i od naprodavanijih glazbenika u posljednjih 20 godina, a nije zadovoljan procjenom časopisa Forbes.

Prema statistikama časopisa Forbes, reper Kanye West službeno je postao milijarder. Uvidom u sve njegove nekretnine i financije, procijenili su kako je "težak" čak 1,3 milijarde dolara.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Među njegovim bogatstvom našla se njegova modna marka, a osim vrijednih nekretnina Kanye ima i 35 milijuna dolara u dionicama.

42-godišnji Kanye jedan je i od naprodavanijih glazbenika u posljednjih 20 godina. Skupa sa suprugom Kim Kardashian ima nekoliko vila u Los Angelesu, a na Forbesovoj listi drugi je najbogatiji reper, odmah nakon Jay-Z-ja.

Ipak, West nije najsretniji novim vijestima. Tvrdi kako ga je časopis Forbes podcijenio te da zapravo vrijedi 3,3 milijarde dolara, no kaže kako su oni krivo sve izračunali, piše Mirror. Smatra da su to namjerno napravili, jer kako kaže, prošle godine su ga odbili svrstati na popis milijardera.

"Znaš što radiš. Igraš se samnom i neću više šutiti", napisao je onda Kanye novinaru Forbesa.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino (Foto: Profimedia) +0 Al Pacino (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Zanimljivosti o glumačkoj legendi: Bio je beskućnik i spavao na ulicama, a pred oltar nikad nije stao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene