42-godišnji Kanye West jedan je i od naprodavanijih glazbenika u posljednjih 20 godina, a nije zadovoljan procjenom časopisa Forbes.

Galerija


Prema statistikama časopisa Forbes, reper Kanye West službeno je postao milijarder. Uvidom u sve njegove nekretnine i financije, procijenili su kako je "težak" čak 1,3 milijarde dolara.

Vezani članci Kim Kardashian i Kanye West - 3 Sve bizarnije ponašanje Kanyea Westa prema Kim, otkriveno zašto nije reagirao na njen zahtjev za razvod Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kanye je sve zločestiji prema Kim nakon sukoba oko vile pa je odredio nove uvjete za njihov odnos

Među njegovim bogatstvom našla se njegova modna marka, a osim vrijednih nekretnina Kanye ima i 35 milijuna dolara u dionicama.

42-godišnji Kanye jedan je i od naprodavanijih glazbenika u posljednjih 20 godina. Skupa sa suprugom Kim Kardashian ima nekoliko vila u Los Angelesu, a na Forbesovoj listi drugi je najbogatiji reper, odmah nakon Jay-Z-ja.

Ipak, West nije najsretniji novim vijestima. Tvrdi kako ga je časopis Forbes podcijenio te da zapravo vrijedi 3,3 milijarde dolara, no kaže kako su oni krivo sve izračunali, piše Mirror. Smatra da su to namjerno napravili, jer kako kaže, prošle godine su ga odbili svrstati na popis milijardera.

"Znaš što radiš. Igraš se samnom i neću više šutiti", napisao je onda Kanye novinaru Forbesa.

Zanimljivosti o glumačkoj legendi: Bio je beskućnik i spavao na ulicama, a pred oltar nikad nije stao