Cure detalji

Orkestar, stadion i jedna veeelika molba: 'Kim, udaj se za mene, molim te!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian, koja s Kanyeom ima kći North West za rođendan je dobila pravo iznenađenje - prosidbu Kanyea Westa!

Kim Kardashian za svoj 33. rođendan u ponedjeljak je dobila pravo iznenađenje! Naime, njezin dečko te otac malene North West odlučio je zaprositi Kim dok su bili zajedno s njezinom obitelji u San Franciscu.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''


>> Ovako je počelo - 'Beba se ne bi još pet tjedana trebala roditi'

Prema pisanju E! Newsa, Kanye je iznajmio cijeli stadion u AT & T parku za tu prigodu, a Kim je naravno rekla 'Da'.

Kad ju je zaprosio, kleknuo je na koljena i pitao je hoće li se udati za njega, a potom joj na ruku stavio dijamantni prsten od 15 karata koji je dizajnirala Lorraine Schwartz.

Na stadionu je svirao cijeli orkestar od 50 glazbenika, a na velikom ekranu iza njih je pisalo: 'Molim te, udaj se za mene!'

Orkestar je svirao pjesmu 'Young And Beautiful' Lane Del Rey, a nakon toga i Kanyeovu pjesmu 'Knock You Down', a potom se na noćnom nebu pojavio i raskošni vatromet.

Zanimljivo je i kako je prije same prosidbe, Kanye pitao mamu Kris za ruku njezine kćeri. 'Oni su spoj iz raja', komentirala je presretna Kris. Nakon toga je izjavila kako je presretna zbog tog događaja te Kanyeu i svojoj kćeri želi puno sreće u zajedničkom životu.

Podsjetimo, Kanye je nedavno izjavio kako Kim njegovo sve u životu i da ga voli zbog toga tko on je, a ne zbog njegovog novca.

'Kad smo završili zajedno ona je već bila u vrlo moćnoj situaciji, mogla me voljeti, a da me ne pita da joj dajem novac. Meni je bilo jako teško pronaći neku takvu osobu u životu', rekao je tad iskreno Kanye.

Kim i Kanye jako dugo su bili dobri prijatelji, a onda su počeli izlaziti na intimne večere te postajati sve prisniji i u javnosti. Kanye je o Kim napisao i pjesmu 'Cold' za koju je u početku tvrdio da se temelji isključivo na platonskom odnosu.

No, nije prošlo puno vremena kad su paparazzi u travnju prošle godine snimili Kim kako je nakon večeri provedene s Kanyeom iduće jutro izjurila iz njegovog stana.

Kasnije, u jesen 2012. godine Kim je ostala trudna, a Kanye je nakon nekoliko tjedana to otkrio na svom koncertu. Par je dobio kćerkicu North West u lipnju 2013. godine.

Podsjetimo, Kim će ovo biti treći brak. Naime, od 2000. do 2003. godine bila je u braku s glazbenim producentom Damonom Thomasom, a rastava je realizirana godinu dana kasnije. U listopadu 2011. godine udala se za Krisa Humphriesa, a samo 72 dana kasnije podnijela je zahtjev za rastavom braka.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene