"Mi smo preslavni"

Popljuvao slavnu fotografkinju: Skoro nam je upropastila vjenčanje!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kanye West je egomanijak, no razmjeri njegove zaljubljenosti u samog sebe ne prestaju iznenađivati

Slavni reper Kanye West sa još slavnijom reality suprugom tijekom intervjua u Cannesu izjavio je kako je njihovo vjenčanje trebala fotografirati fotografkinja Annie Leibovitz, koja je snimila i njihovu naslovnicu za Vogue.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

No, Annie je navodno odustala tik prije vjenčanja.

'Prepala se naše slave', samouvjereno je izjavio Kanye, te dodao kako su on i Kim proveli četiri dana svog medenog mjeseca sređivajući fotografiju koja je postala najpopularnija na Instagramu.

 

'Da vam otkrijem nešto o toj fotki koju je stavila moja cura... Užasno ju je to ljutilo, bila je iscrpljena jer smo toliko radili na toj fotografiji s obzirom na to da je Annie Leibovitz odustala od posla u zadnji čas. Mislim da ju je prepala ideja slavnih ljudi', objasnio je Kanye svoju struju svijesti.

No, vjerujemo da Kim ovo nije toliko teško palo jer se na svom medenom mjesecu, navodno, dosađivala!

'Morali smo raditi na boji cvjetnog zida i Givenchy haljini koja nije reklama za brend već za talent samog dizajnera i činjenicu da je Kim iznimno važna na internetu. Činjenica da je ovo postala najpopularnija fotografija na Instagramu digla je ljestvicu', prenosi Page Six.

Ova fotografija nosi titulu 'najlajkanije' fotografije u povijesti na Instagramu, s više od 2.29 milijuna likeova i više od 51.000 komentara.

Uz takve brojke, kome treba Annie Leibovitz?

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene