Kanye West i Kim Kardashian kupili su imanje u Wyomingu vrijedno 14 milijuna dolara.

Galerija


Najslavnije reality ličnosti na svijetu 38-godišnja Kim Kardashian i njezin 42-godišnji suprug Kanye West na popis svoje imovine i nekretnina ovih su dana dodali imanje vrijedno vrtoglavih 14 milijuna dolara, koje su kupili u američkom Wyomingu, prenosi TMZ.

Vezani članci Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Brak im je na koljenima zbog njegovih šokantnih ispada, prijatelji otkrili da je problem veći nego što se čini Kourtney Kardashian - 9 Njena sestra se raspada u javnosti, ona uživa na plaži i hvali se seksi tijelom, no postala je i meta šala

Tako je Kanye navodno izdvojio prilično veliku svotu novca za imanje naziva "Monster Lake Ranch" u sklopu kojeg se nalazi 8 smještajnih jedinica, poznat je kao savršeno mjesto za ribolov pastrva u slatkovodnim jezerima, ima restoran, prostor za razna događanja te centar za održavanje sastanaka. To je ujedno i ranč na kojem su smještene staje za konje, torovi za stoku kao i životinje. To zapravo i ne iznenađuje obzirom na to da se imanje veličine 9 tisuća hektara nalazi u blizini grada Codyja koji slavi kao središte svjetskih rodeo događanja.

Od navedenih 9000 tisuća hektara Kanye je vlasnik 4.500 tisuće dok je ostatak u zakupu savezne vlade. TMZ piše kako se Kanye trenutno nalazi na novom imanju gdje završava svoj novi album, religijske tematike.

O imanju je nedavno progovorila i Kim, kada je u intervjuu za Vogue Arabia izjavila kako bi se voljela preseliti nešto zapadnije te otkrila gdje se vidi u za deset godina.

"Vidim se kako živim na ranču u Wyomingu, s povremenim odlascima u Palm Springs i naš dom u Los Angelesu", izjavila je Kim.

Čini se kako je njezin san doslovno postao stvarnost u samo nekoliko dana. Wyoming se slavnom paru svidio u nekoliko navrata kada su tamo provodili odmor, odakle su slatke obiteljske fotografije objavljivali na društvenim mrežama.

Osim najnovijeg imanja, slavni par u vlasništvu ima kuću u Los Angelesu i posjed veličine 8000 tisuća kvadrata, Kanye ima 318 hektara zemlje u Calabasasu, u kojem i Kim posjeduje 3 luksuzna stana zajedno s majkom Kris Jenner.

Po mnogima najljepša Hrvatica čeka prvo dijete, vijesti potvrdila njezina bliska prijateljica

 

 

Po mnogima najljepša Hrvatica čeka prvo dijete, vijesti potvrdila njezina bliska prijateljica