Majčin dan reality zvijezda provela je odvojeno od obitelji. Zbog posla morala je biti u Brazilu, ali to nije spriječilo njenog supruga da je iznenadi.


Kim Kardashian bila je jako tužna što je dan majki morala provesti daleko od kćerkice North i supruga Kanyea. Ipak on je doskočio i tome. Poznato je kako Kanye sve radi u velikom stilu, čak se može reći, uvijek pretjeruje, tako je bilo i ovaj put.

Lekcije Kim Kardashian - Evo koji bi savjet dala sebi u mladosti

Vezani članci Mons. Zlatko Koren Ove godine slavlje Velikog petka, ali i Uskrsa bit će na drugačiji način: ''Naučili smo koliko nam redovite stvari mnogo znače'' Slika nije dostupna Što je to veliko i ružičasto?

Kada je Kim stigla u svoj hotelski apartman u Barazilu ostala je šokirana ugledavši nekoliko tisuća bijelih ruža koje su doslovno prekrile cijelu prostoriju. 

Ali ni to nije bilo sve. Kada je kasnije toga dana Kim otišla u Sao Paolo na večeru, dočekalo ju je još jedno iznenađenje u velikom Kanye stilu. U restoranu ju je dpčekao gudački kvartet. 

'Svaki konobar koji je donosio hranu je govorio, ovo je od gospodina Westa za najbolju mamu na svijetu. Ozbiljno, ja imam najboljeg muža', napisala je Kim na svom Instagram profilu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook