Sljedeća epizoda showa koji je oduševio Hrvatsku ‘Tvoje lice zvuči poznato’ donosi nam nove zanimljive transformacije.


Pobjednika prve epizode druge sezone Sašu Lozara gledat ćemo kao legendarnog Eltona Johna, Dušan Bućan bit će Milo Hrnić, a Maja Šuput Katy Perry. Na fotoruletu Maju Posavec dopala je grupa Jackson 5, Ivanu Marić Justin Timberlake, a Renatu Sabljak George Michael. Svom odabiru se posebno obradovao Luka Bulić koji će u sljedećoj epizodi utjeloviti domaću zvijezdu Massima, a Ivan Šarić transformirat će se u Antonia Banderasa.

Showbizz traži žrtve - on je to najbolje osjetio na svojoj koži!

Vezani članci Slika nije dostupna Osam novih nevjerojatnih tranformacija - tko vas je najviše oduševio? Slika nije dostupna Transformacije o kojima se priča - čiji nastup vam se najviše svidio?

Imam periku, imam obrve, imam brčiće, bradicu koju lijepe dlakicu po dlakicu i brdo koreografije. Važno mi je da taj njegov pokret bude uvjerljiv jer mi žene imamo taj neki nježni senzibilitet za ples, a on ima taj neki kulerski, ali oštri pokret pa to treba skinut. Sanjam ga noćima, gledam njegove live nastupe gdje se bolje vidi kako on peše. Treba uskladit i facu i pokret i čvrstinu, izbacit ženu iz sebe i još to otpjevat’, rekla je Ivana Marić.

Kako se ostali kandoidati pripremaju za sljedeći nastup saznajte na službenoj stranici najgledanijeg showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook