Maja Šuput se u showu "Supertalent" susrela s jednom osobom iz svoje prošlosti koje se nije mogla sjetiti, a on se pobrinuo da njihov ponovni susret bude nezaboravan.

Galerija


Show "Supertalent" vratio se u svojem punom sjaju, a veliku pažnju u prvoj epizodi privukao je bračno-glazbeni par Bianca Kolompar i Roman Brnad.

Vezani članci Noa - 1 Daliću, što kažeš? Ima 11 godina, a evo koja je prema njemu idealna postava hrvatske nogometne reprezentacije! Maja Šuput Zbog ovih je djevojaka Šuput k'o iz topa ''ispalila'' jednu rečenicu o svojoj udaji: ''Sestro, i ništa mi ne fali!''

Još i prije nego što su nastupili, uspjeli su od žirija dobiti jedan X, a izazvao ga je Robert svojim ponašanjem. Nakon što je samouvjereno išetao na pozornicu, među prvima se obratio Maji Šuput.

"Vi se mene ne sjećate, jel' da? Ugostiteljska škola, grupa EnJoy, Maja Šuput snima spot i dolazi idiot i pjeva joj 'Lipa si, lipa', vi se toga ne sjećate? Prije puno godina", objasnio joj je Roman, no Šuput je i dalje ostala zbunjena.

Maja ga je zatim zamolila da predstavi svoj talent, a Roman je svojim odgovorom izbacio i Martinu Tomčić iz takta.

"Ja nemam nikakav talent, došao sam raditi", kazao je pa se obratio Martini.

"Vi biste se trebali zvati 'superrad', vi ste puno radili u životu pa znate o čemu pričam", poručio joj je i nije trebalo dugo da mu Martina da X.

Onda je napokon krenuo pjevati, a nije se zaustavio ni kada je dobio četiri X-a.

"Jednostavno ne pjevate dovoljno dobro da biste prošli dalje", objasnila je Maja.

I ostatku žirija zasmetalo je njegovo neprestano upadanje u riječ, a prije nego što su ga ispratili s pozornice, oglasila se i njegova supruga, koja je do tada šutjela.

"Da se razumijemo, ja sam doktorirala glazbu. Što se tiče ponašanja, slažem se da nije u redu, što se tiče pjevanja, niste kompetentni da to kažete", kazala je Bianca, a zatim je sa suprugom otišla s pozornice.

Ovaj mali bećar prije četiri godine ukrao je show u svatovima, a danas opet osvaja srca! Pogledajte kako je samo narastao!

Od Maje Šuput svašta smo doživjeli, ali ovo je ipak neka nova dimenzija! Kako je to uopće pričvrstila na glavu?

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju