Kaley Cuoco 2013. godine udala se za Ryana Sweetinga, a rastali su se godinu i pol kasnije.

Galerija


Kaley Cuoco proslavila se u seriji "8 jednostavnih pravila za dečke moje kćeri tinejdžerice", a velika zvijezda postala je nakon što je dobila ulogu Penny u ''Teoriji velikog praska''.

Vezani članci Slika nije dostupna LJUBAVNI SLOM Pred kamerama sreća, iza kamera rastava Slika nije dostupna MRAČNA STRANA HOLLYWOODA Nakon velike ljubavi, ružan prekid

Tako je i počelo veliko zanimanje javnosti za njezin privatni život. Pod povećalom medija posebno je bila kada se 2013., poslije šest mjeseci veze i tri mjeseca zaruka, odlučila udati za bivšeg profesionalnog tenisača Ryana Sweetinga. Par se rastao samo godinu i pol kasnije, a glumica je u najnovijem intervjuu za Cosmopolitan izjavila da joj je taj čovjek uništio riječ ''brak''.

''Udala sam se za nekog tko se nakon izmjene zavjeta potpuno promijenio. Osoba s kojom sam bila prije braka nije bila ista kao i ona s kojom sam ušla u brak. No to nije bila moja pogreška, već njegova. Znala sam koliko mogu dati i koliko želim primiti'', objašnjava glumica.

Kaley Cuoco (Foto: Getty Images)
Kaley Cuoco, Ryan Sweeting (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Međutim, vjera u ljubav opet joj se vratila nakon što je u jesen 2016. godine upoznala sadašnjeg zaručnika Karla Cooka.

''Znala sam da moram biti strpljiva. Morala sam proći kroz puno stvari, ali to me dovelo do Karla'', kaže omiljena glumica i dodaje da je nakon rastave mislila da se više nikad neće udati.

Kaley Cuoco (Foto: Getty Images)
Kaley Cuoco, Karl Cook (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Prema Forbesu, Kaley za jednu epizodu serije ''Teorija velikog praska'' zaradi milijun dolara, a druga je najplaćenija televizijska glumica - nakon Sofie Vergare.