Kraljica samopromocije, Kim Kardashian, podijelila je savjete kako snimiti što bolji autoportret.


Ako netko ima iskustva u snimanju 'selfie' fotografija onda je to  zvijezda reality showa Kim Kardashian. Svoj talent odlučila je podijeliti sa svim svojim fanovima. U društvu najbolje prijateljice Brittny Gastineau  otkriti je tajne dobre fotografije.

Vezani članci Kim Kardashian Kraj braka poslije 6 godina? Žive odvojeno već mjesecima, a ona je sad povukla i ključan potez Kim Kardashian i Kanye West - 1 Nakon što je svađa ovog poznatog para eskalirala, njihovi prijatelji otkrili su da žive potpuno odvojeno

'Pravilo broj jedan- ptičja perspektiva je uvijek najbolja', kaže Kim i dodaje: 'Ups, izgledam grozno bez šminke'.

Kim otkriva da uvijek morate paziti na kut snimanja i svijetlo. 'Uhvatite svoje najbolje izdanje, iz najboljeg kuta snimanja'- objašnjava Kim.

Zadnje, ali ne i manje važno pravilo glasi: NIKAKO DUCKFACE!

'Volim duckface jer ističe jagodice, ali ljudi se užasno živciraju oko toga pa izbjegavam to'- savjetuje Kim.

Onaj kojem ne smeta ni duckface ni nedostatak šminke je njezin zaručnik Kanye West koji za Kim kaže da je 'Merlin Monroe modernog vremena'. On Kim doživljava kao princezu, a za sebe kaže da je sličan Waltu Disneyu ili pak Michelangelu.

'Rap je kraljevstvo mojih misli i snova. To je nešto što želim ostvariti kao pjesnik modernog vremena. Da sam živio u prošlosti vjerojatno bih radio kao pisat dramskih tekstova. Dobio sam priliku da se izrazim i sada živim u svojem svijetu snova'

Kanye dodaje: 'Ja sam kao Howard Hughes! Ja sam kao  David Stern! Ja sam kao Steve Jobs!'

Možemo jedino dodati da čak postoji mogućnost da Kanye bude novi Michelangelo budući da ima Kim kraj sebe da ga svjetuje kako se baviti umjetničkim slikama i fotografijom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook