Na filtere na fotografijama nisu imune ni poznate Hrvatice, no kako izgledaju bez šminke i aplikacija za dodatno uljepšavanje pogledajte u našoj galeriji.

Galerija


Danas se obilježava "dan bez filtera".

Vezani članci Izabel Kovačić Izabel još jednom hrabro pokazala lice bez šminke: "Da barem izgledam kao ti!" Supertalent Supertalent i dalje uvjerljivo najgledanija emisija, sedma sezona oborila rekord i na društvenim mrežama

Drugim riječima, danas se na društvenim mrežama obilježava dan bez uljepšavanja fotografija na društvenim mrežama, a poznato je kako se mnoge poznate i manje poznate dame često služe filterima kako bi izgledale još bolje.

Na to nisu imune ni poznate Hrvatice, no ipak ima i onih koje nemaju nikakvih problema pokazati svoje "pravo lice" te takve fotografije podijelili s tisućama obožavatelja.

U našoj galeriji pogledajte kako naše glumice, pjevačice, voditeljice i ostale dame izgledaju u potpuno prirodnim izdanjima te sami procijenite u kojima su vam atraktivnije - takvima ili onima na kojima su besprijekorno našminkane. 

Jedan od najpoznatijih top-modela izgleda fantastično, no bez šminke je doista neprepoznatljiva