U posljednjoj emisiji najzabavnijeg showa Supertalenta, dobili smo dva nova finalista. Mnoštvo zabave, nervoze i visokog naleta adrenalina savršeno opisuju jučerašnju atmosferu, a u završnicu idu dva sudionika koji su u potpunosti osvojili srca gledatelja - Siniša Matijević i Marin Čačija.


 

Telefonskim glasovanjem mladi umjetnik Siniša, dobio je najviše glasova, a odmah iza njega najbolji je plesač Marin Čačija.

No, najveće iznenađenje večeri bila je i nova šansa za trećeplasirane kandidate u polufinalima, Andreja Škedela i Đulijana Jašarevića koji će se pojaviti u završnici Supertalenta.

Ako je netko od navedenih i vaš miljenik, možete ih bodriti u publici 16.12., a što sve trebate napraviti – pogledajte u videu.

Najkreativniji će osvojiti dvije ulaznice za Supertalent finale koje će se održati 16. 12. u Zagrebu.
Kako do nagrade otkrijte na Huawei Facebook stranici.

 

 

Vezani članci Diego i djevojke u plesnom izazovu Diego Siqueira u plesačkom 'troboju': Dvije slučajne prolaznice pristale na njegov izazov Maria Suvačarov i Nikola (snimljeno s Huawei P20 Pro) Maria učila suvremenog plesača plesu na svili: ''Znao sam da je ovo teško, ali ne toliko''