Indira Levak je 1998. imala crnu kosu te je nosila odjeću tamnih boja, a i njezina šminka je bila sličnih boja. Nastupala je s grupom Colonia i pjesmom "U ritmu ljubavi".

Galerija


Indira Levak (46) na ovogodišnjoj Dori se natječe s pjesmom "You Will Never Break My Heart" s kojom će pokušati doći do Eurosonga u nizozemskom Rotterdamu. 

Vezani članci Indira Levak i Boris Đurđević Indira i bivši kolega iz grupe puni su entuzijazma, novom fotkom oduševili fanove Colonije: "Pali mikrofoni!" Fil Tilen Prisjetio se nastupa kojim je sve nasmijao do suza, pamtite li kako je reagirala pjevačica koju je oponašao?

No Indiri to nije prvo pojavljivanje na Dori. Naime, ona je još 1998. zapjevala u Kristalnoj dvorani u Opatiji kao članica Colonije. Jedna od najpopularnijih hrvatskih grupa predstavila se na Dori s pjesmom u "U ritmu ljubavi" i prikupila veliku podršku. 

Ipak, pobijedila je Danijela Martinović s pjesmom "Neka mi ne svane" dok je Colonia završila na četvrtom mjestu. Indira je 1998. izgledala posve drugačije nego danas. Imala je crnu kosu te je nosila odjeću tamnih boja, a i njezina šminka je bila sličnih tonova. 

Inače, Indira se na svom Instagramu pohvalila kako je puna energije i da za njezinu pobjedu na Dori navijaju pjevač Mate Bulić i poznata influencerica Ella Dvornik. "Volim vas ljudi !!!! Večeras moj Mate Bulić i ja pjevamo uglas,on u Ciboni ,a ja u Opatiji!!! Idemo rasturiti!, napisala je pjevačica. 

"Do pobjede", istaknuo je Bulić na njezinu objavu. 

Podsjetimo, Indira je dio žirija u ovogodišnjoj, šestoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" koji počinje 8. ožujka u 20:15 na Novoj TV. "Zauzmite pozicije, lijepo se smjestite u svoje naslonjače, otpustite kočnice, zaboravite na probleme jer mi smo tu za vas", poručila je pjevačica.

"Ekipa je najbolja i najuzbudljivija i sigurna sam da će vam biti uzbudljivo", dodala je Indira. 

Domaća glumica nasmijala obožavatelje dodatkom koji nosi na kavu s markantnim suprugom