Njezina ljepota ne blijedi

Zanosna Ukrajinka ovako je izgledala na početku karijere, a mnogi tvrde da je danas još i ljepša

Milla Jovovich (Foto: Profimedia) Milla Jovovich (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Milla Jovovich (Foto: Profimedia) Milla Jovovich (Foto: Profimedia) Milla Jovovich (Foto: Getty Images) Milla Jovovich (Foto: Getty Images) Milla Jovovich (Foto: Getty Images) +0 Milla Jovovich (Foto: Getty Images) Galerija

Milla Jovovich plijeni pažnju gdje god se pojavi.

Zvjezdani uspon Mille Jovovich započeo je kada se pojavila u filmu ''Peti element'', a uloga Alice u serijalu ''Resident Evil'' obilježila je njezinu karijeru.

Pogledaj i ovo Milla Jovovich (Foto: Profimedia) prisjetila se predaka Holivudska glumica ponosna na svoga djeda: "Borio se u redovima jugoslavenskih partizana"

No prije nego što se proslavila Milla je glumila u filmovima "Two Moon Junction", koji je nije dobio dobre kritike, ali je zato ostala zapažena njezina uloga u filmu ''Povratak u plavu lagunu'' koji je snimljen 1991. godine.

Već na početku karijere Milla je plijenila pažnju svojom ljepotom, a isto je i danas, kada ima 43 godine.

Konkretno, ovoga puta glave su se za njom okretale tijekom posjeta jednom restoranu na Beverly Hillsu u koji je stigla u jednostavnoj kombinaciji tamnih traperica i sakoa. I u ovoj na prvi pogled običnoj kombinaciji svi su pogledi bili uprti u lijepu glumicu.

Prije nego što se odlučila okušati kao glumica Milla je s 12 godina započela karijeru modela, a 2004. je prema Forbesu bila na listi najbogatijih supermodela na svijetu. No s vremenom, Milla je izabrala glumukao primarni posao iako je do ''Petog elemnta'' već snimila brojne uspješne kampanje za kozmetičke kuće kao što su Revlon, L'oreal, Dior, ali i modne marke među kojima su Versace, Donna Karan i brojne druge.

Što se tiče privatnog života, Milla je trenutačno u trećem braku s Paulom Andersonom. Par se upoznao još 2002. godine, a zajedno imaju kćeri Ever Gabo i Dashiel Edan.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Blanket Jackson (Foto: Profimedia) Blanket Jackson (Foto: Getty Images) Paris Jackson (Foto: AFP) Paris Jackson (Foto: AFP) +4 Michael Jackson (Foto: Profimedia) Celebrity Pogledajte kako danas izgleda dječak kojeg je javnost upoznala zbog skandala koji je zgrozio svijet

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene