Posljednjih godina Hollywood je dobio nove zvijezde, a radi se o klincima njegovih bogatih i slavnih stanovnika.

Galerija


Mlada manekenka slika je i prilika svoje slavne mame.

Vezani članci Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Kći slavne manekenke u ultrakratkoj suknji u potpunosti zasjenila nju i baš sve oko sebe Gigi Hadid (Foto: AFP) Manekenka izbacila YouTubericu s piste, a 2016. javno je udarila "holivudskog zlostavljača slavnih"

Posljednjih godina Hollywood je dobio nove zvijezde, a radi se uglavnom o klincima njegovih bogatih i slavnih stanovnika.

Bella i Gigi Hadid, Kendall i Kylie Jenner, Lily-Rose Depp, Ava Phillips, Brooklyn Beckham, Jaden i Willow Smith samo su neki od slavnih klinaca koji su krenuli u osvajanje svijeta šoubiznisa, a među njima je i Kaia Gerber, 17-godišnja kći nekadašnjeg top-modela Cindy Crawford i poduzetnika Randyja Gerbera.

Mlada ljepotica postala je vrlo tražena manekenka, iako je potpuno jasno da slavu može zahvaliti slavnim roditeljima te činjenici da izgleda identično poput svoje prelijepe mame u mlađim danima, iako Cindy i u šestom desetljeću izgleda besprijekorno.

Upravo zato Kaia nosi sve prestižne godišnje revije pa je prošlog utorka u New Yorku nosila i reviju slavnog Chanela koju su došle pogledati i brojne slavne dame poput Blake Lively, Margot Robbie i Penelope Cruz.

Mlada ljepotica ipak je s obje noge čvrsto na zemlji, a Cindy često ističe kako su se ona i suprug itekako trudili da odgoje radišnu i prizemljenu djecu, unatoč luksuznom načinu života. A umjesto skandala, tulumarenja i mijenjanja dečkiju Kaia je odlučila marljivo raditi te pokušati dostići slavu koju je njezina mama imala 90-ih godina prošlog stoljeća, kada je bila jedan od najtraženijih modela svijeta.

Bilo je to "zlatno doba top-modela" koji su uživali veliku slavu, no ni Cindy nikada nije bila sklona skandalima i neprimjerenom ponašanju, a čini se kako je kći poslušala najbolje mamine savjete.

Ne sumnjamo da je ovo tek njezin početak. 

Rastala se nakon 10 godina braka, našla novu ljubav i sada izgleda bolje no ikad

Dekolte Sandre Perković izluđuje muškarce, ali svi se pitaju i što znači prsten na njezinoj ruci