Justin je opsjednut njome

Nije mu dugo trebalo: Bivši muž Jennifer Aniston u vezi je s 21 godinu mlađom djevojkom

Justin Theroux (Foto: Getty Images) Justin Theroux (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Theroux (Foto: Getty Images) Justin Theroux (Foto: Getty Images) Rastaju se Jennifer Aniston i Justin Theroux (Foto: AFP) Petra Collins (Foto: Profimedia) +0 Petra Collins (Foto: Profimedia) Galerija

Justin Theroux i Jennifer Aniston u veljači su obznanili da je njihovu braku došao kraj, a glumac se, čini se, opet zaljubio

Iako se dugo šuškalo da u braku Jennifer Aniston (49) i Justina Therouxa (46) postoje problemi, mnoge je ipak iznenadilo kad su prije mjesec dana i sami potvrdili da se rastaju.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock Otkrivena njihova tajna? Aniston i Bullock uhvaćene na mjestu gdje nisu baš željele biti snimljene, pokušale su se zakamuflirati na svom malom izletu, ali...

No ako je suditi prema napisima u časopisu Star, Justinu nije trebalo dugo da preboli zvijezdu brojnih komedija. Naime, kako piše spomenuti tabloid, glumac je se opet zaljubio i trenutačno je u vezi s 21 godinu mlađom djevojkom i umjetnicom Petrom Collins.

Petra Collins (Foto: Profimedia) Petra Collins (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Justin i Petra viđaju se neko vrijeme. On je opsjednut njome, uživaju u zajedničkim večerama. Bliskim osobama još tvrde da su samo prijatelji, ali svi vide da tu ima puno više od prijateljstva", tvrdi izvor.

Prošli mjesec Justin je označio Petru na jednoj od svojih fotografija na Instagramu koju je podijelio, i to kratko prije nego što je i službeno objavljeno da je njegovu braku s Jennifer i službeno došao kraj.

Zanimljivo je da je Selena Gomez na Instagramu prestala pratiti Petru, donedavno blisku prijateljicu, nakon što je vijest o vezi s Justinom dospjela u javnost, a svima je poznato da je Selena velika obožavateljica Jennifer Aniston.

Justin Theroux (Foto: Getty Images) Justin Theroux (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Justina se nakon razvoda od Jennifer povezivalo i s glumicom Olivijom Munn.

 

A post shared by Petra Collins (@petrafcollins) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene