Dnevnik.hr prvi doznaje informaciju koja je već tjednima dobro čuvana tajna!


'Osoba koja je obilježila proteklo desetljeće milijunskim nakladama albuma koji tjednima ne silaze s vrhova glazbenih ljestvica, glazbena senzacija koju prati vojska obožavatelja i uglas pjeva stihove hitova na rasprodanim koncertima, zvijezda koja obara sve rekorde u broju obožavatelja i na društvenim mrežama, dolazi u Zagreb', sadržaj je koji je danas stigao na našu službenu mail adresu.

Bieber podivljao na vlastitom koncertu - Izderao se na fanove i otišao!

Vezani članci The Kid Laroi i Katarina Deme - 1 Nekad nije imao ni vlastiti dom, a danas kao 18-godišnjak ne zna na što bi prvo potrošio milijune i to sve zahvaljujući jednom! PR Doris Dragović: „Osjećam se počašćeno biti gošćom bana Jelačića“

Naš tim potrudio se doznati tko je tajanstvena zvijezda, i prema svim informacijama sa kojima raspolažemo - u Zagreb stiže Justin Bieber. Ako naši izvori lažu nas, mi lažemo vas. Doznajemo i da bi Bieber u Zagrebu trebao biti u studenom 2016. godine.

Kontaktirali smo i organizatore za komentar. Ivana Čabraja, glasnogovornica koncerta, rekla nam je kratko kako informaciju o Bieberovom dolasku neće demantirati, ali niti potvrditi.

 

 

'Informaciju ne možemo potvrditi ni demantirati do srijede, za kad je zakazana konferencija za medije na kojoj ćemo službeno, ispred organizatora, objaviti ime glazbene zvijezde koja dolazi u Zagreb', rekla nam je Čabraja.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook