Justin Bieber pokazao je svima kako izgleda s ružem na usnama i maskarom na trepavicama.

Galerija


Kad pomislimo da nas bivša tinejdžerska zvijezda i pjevač Justin Bieber ne može više ničime šokirati, on nam iznova pripremi neko novo iznenađenje.

Vezani članci Chantel Jeffries i Karrueche Tran Nekad su bile u burnim vezama s uspješnim muškarcima, a sad se hvale isklesanim tijelima u bikinijima Justin Bieber Prestao je konzumirati droge jer se bojao smrti: ''Tjelohranitelji su provjeravali moj puls i dišem li uopće''

Ovog puta učinio je to na društvenim mrežama, točnije na Snapchatu gdje se poigrao s filterima sa šminkom, pa se odlučio "uljepšati", ružičastim ružem za usne i maskarom na trepavicama te se takav pokazati cijelom svijetu. I dok su se mnogi isprva zabrinuli za omiljenog pjevača, laknulo im je kada su shvatili da je riječ tek o filteru. 

Na profilu na Instagramu je pak otkrio svojim obožavateljima kako se zabavlja i krati vrijeme dok sa suprugom Hailey Biber putuje u privatnom avionu.

"Imam taj isti avion", napisao je kratko pjevač uz fotografiju na kojoj se igra s palicom i lopticom za golf dok je duž aviona postavio plastične čaše, a Hailey se izležava u krevetu.

Par je u braku od 2018. godine, a redatelj Michael Ratner koji je radio na dokumentarnoj seriji o Justinovu životu "Justin Bieber: Seasons" tvrdi da su sjajan par.

"Mislim da imaju fantastičnu vezu. Ona je izvanredna supruga i zajedno rade na tome da njihova zajednica bude što jača. I on se trudi biti što bolji suprug i da mu to uspijeva", izjavio je redatelj.

Justin je dosad prošao kroz razne životne situacije u kojima mu nimalo nije bilo lako, obzirom da se na meti javnosti nalazi od ranog djetinjstva, a tijekom tog perioda je vodio borbe s ovisnošću, zdravstvenim problemima, a Ratner smatra da mu je vjenčanje s Hailey došlo kao nagrada za sva teška razdoblja.

"Čini se kao da je zaslužio ovo, kada vidite kakav je bio njegov životni put, onda osjetite radost. Mislim da je epizoda s vjenčanjem mnoge rasplakala. Mislim da na premijeri nismo imali čovjeka koji nije pustio suzu", izjavio je.

Pred Justinom su nadajmo se, neka uistinu bolja vremena, a nakon dugog vremena njegovi obožavatelji mogu uživati u novom albumu "Changes" na čijoj promociji trenutno radi.

Pretučena bivša zaručnica Vladimira Klička vrištala ispred svog doma: "Ubio je boga u meni"