Justin Bieber pokazao je svima kako izgleda s ružem na usnama i maskarom na trepavicama.

Galerija


Kad pomislimo da nas bivša tinejdžerska zvijezda i pjevač Justin Bieber ne može više ničime šokirati, on nam iznova pripremi neko novo iznenađenje.

Vezani članci Selena Gomez Vjenčanje bivšeg ju je uništilo pa je završila na liječenju, ali ona je iz svega izvukla pouku i izašla jača Sahara Ray - 11 Proslavila ju šuškanja o vezi s pjevačem, sad najavljuje puštanje snimke seksa, ali ima jedan uvjet

Ovog puta učinio je to na društvenim mrežama, točnije na Snapchatu gdje se poigrao s filterima sa šminkom, pa se odlučio "uljepšati", ružičastim ružem za usne i maskarom na trepavicama te se takav pokazati cijelom svijetu. I dok su se mnogi isprva zabrinuli za omiljenog pjevača, laknulo im je kada su shvatili da je riječ tek o filteru. 

Na profilu na Instagramu je pak otkrio svojim obožavateljima kako se zabavlja i krati vrijeme dok sa suprugom Hailey Biber putuje u privatnom avionu.

"Imam taj isti avion", napisao je kratko pjevač uz fotografiju na kojoj se igra s palicom i lopticom za golf dok je duž aviona postavio plastične čaše, a Hailey se izležava u krevetu.

Par je u braku od 2018. godine, a redatelj Michael Ratner koji je radio na dokumentarnoj seriji o Justinovu životu "Justin Bieber: Seasons" tvrdi da su sjajan par.

"Mislim da imaju fantastičnu vezu. Ona je izvanredna supruga i zajedno rade na tome da njihova zajednica bude što jača. I on se trudi biti što bolji suprug i da mu to uspijeva", izjavio je redatelj.

Justin je dosad prošao kroz razne životne situacije u kojima mu nimalo nije bilo lako, obzirom da se na meti javnosti nalazi od ranog djetinjstva, a tijekom tog perioda je vodio borbe s ovisnošću, zdravstvenim problemima, a Ratner smatra da mu je vjenčanje s Hailey došlo kao nagrada za sva teška razdoblja.

"Čini se kao da je zaslužio ovo, kada vidite kakav je bio njegov životni put, onda osjetite radost. Mislim da je epizoda s vjenčanjem mnoge rasplakala. Mislim da na premijeri nismo imali čovjeka koji nije pustio suzu", izjavio je.

Pred Justinom su nadajmo se, neka uistinu bolja vremena, a nakon dugog vremena njegovi obožavatelji mogu uživati u novom albumu "Changes" na čijoj promociji trenutno radi.

Pretučena bivša zaručnica Vladimira Klička vrištala ispred svog doma: "Ubio je boga u meni"