Paparazzi su nedavno na Bora Bori Justina Biebera uhvatili bez gaća. Jasno da je Internet planuo zbog njegovih obnaženih fotografija.


Justin Bieber u zadnje je vrijeme poznatiji po svom 'veseljku' nego po svojoj glazbi. I taman kada smo pomislili kako je afera 'pimpekgate' završena, pjevač se još jednom oglasio po pitanju iste. Čak i više od Justinovih obnaženih paparazzo fotografija, zgražanje je izazvao njegov otac svojim komentarom. Bieber senior je napisao: 'Čime hraniš tu stvar' i dodao, ponosni tata.

Nakon svega priznaje: 'Bio sam smežuran'

Vezani članci Justin Bieber i Hailey Baldwin Justin Bieber rješava bračne probleme na bizaran način: "Ponekad postane stvarno ludo i traje cijeli dan" Ireland Baldwin Njezin slavni otac umire od srama svaki put kad ona objavi golu fotku, ali plavuša bujnih grudi ne prestaje provocirati

Njegova izjava naišla je na negodovanje fanova koji smatraju da je krajnje neukusna i neprimjerena. Ipak, mladi pjevač ne misli tako: 'Mislim da je njegov komentar urenebesan. Čime hraniš tu stvar je tako očinsko pitanje. Kada sam saznao da ga ljudi zbog toga mrze nisam mogao vjerovati, pa koji otac na to ne bi bio ponosan? Pa nije to rekao nekom tko ima 11 godina, ja imam 21', zaključio je Bieber junior.

Jasno da Justinovo objašnjenje nije naišlo ma pretjerane simpatije, jer većina fanova i dalje smatra kako je komentar njegovog oca u njamanju ruku ljigav.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook