Danas je on skroz druga osoba


Justina Biebera proslavio je hit 'Baby' i od tada za njime luduju fanovi diljem svijeta. On sada ima sve – slavu, novac i luksuzan život. No, prije svega toga on je bio samo slatki dječak.

Nakon ovoga više ništa neće biti isto - najavio promjene!

Vezani članci Hailey Bieber - 2 Zabundala gornji dio tijela dok je noge otkrila u vrućim hlačicama: Začudila je i odabirom obuće Hailey i Justin Bieber U haljini koja ne dopušta nošenje grudnjaka odoljeti joj nije mogao ni suprug, nije ju ispuštao iz zagrljaja

Mladi je pjevač na svom Instagram profilu objavio fotografiju kojom je fanove podsjetio kako je izgledao dok je bio mlađi.

Ova godina bila je veoma burna za mladog pjevača, koji je odlučio donijeti odluke koje će promijeniti način njegova života.
Slavni pjevač odlučio je reći NE alkoholu. Prema zakon, Bieber ne može sam kupiti alkohol, ali to ga nije spriječilo da uživa u njemu. No, sada je došao kraj i tome.

'Justin je već obavijestio svoje prijatelje o novom načinu života koji će od sada voditi. Prestao je piti i jesti nezdravu hranu. Nada se da je ovo njegov novi početak', rekao je izvor.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook