Justin Bieber dosad je imao više incidenata po kojim ga pamtimo, no ova priča baca drugačije svjetlo na mladog pjevača.

Galerija


Iako mu to vjerojatno nije bila namjera, pop-zvijezda Justin Bieber pokazala je svijetu svoju plemenitu stranu i želju za pomaganjem ljudima u nevolji.

Justin Bieber (Foto: Profimedia)
Justin Bieber (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Vezani članci Novčanice Dobio punomoć od 89-godišnjaka: S računa mu potrošio 760.000 kuna Yovanna Ventura (Foto: Instagram) Bivša djevojka slavnog pjevača na plaži podsjetila zašto je u njoj tražio utjehu

Naime, mladi je pjevač viđen na ulicama Los Angelesa kako na putu za ručak prolazi pokraj beskućnika koji je spavao na stepenicama. Justin ga je mogao bez problema ignorirati, no odlučio ga je probuditi i udijeliti mu novac, nakon čega je nastavio svojim putem.

Podsjećamo, Justinova bliska prijateljica Demi Lovato prije nekoliko je dana završila u bolnici, a on sam poslao joj je molitve i želje za brzo ozdravljenje.

Justin Bieber (Foto: Profimedia)
Justin Bieber (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Nisam još razgovorao s njom, ali moje su joj molitve upućene, kao i cijeloj njezinoj obitelji. Mislio sam da je čista, užasno je to što se dogodilo, zar ne?" izjavio je Justin. 

Justin Bieber prije dvije godine održao je koncert u Zagrebu, prilikom kojeg je publici priredio pravi spektakl i obećao da će se vratiti u Hrvatsku, koja ga je oduševila.