Konačno!

Lokacija još uvijek nije poznata: Bieber i Hailey poslali pozivnice za vjenčanje koje je obavijeno velom tajne

Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Justin Bieber (Foto: Getty Images) +0 Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Galerija

Justin Biber i Hailey Baldwin poslali su pozivnice za svoje veliko vjenčanje.

Slavni pjevač Justin Bieber i njegova supruga Hailey Baldwin konačno su se odlučili poslati pozivnice najbližim prijateljima i članovima obitelji s točnim datumom ceremonije vjenčanja. Prema portalu Page Six, vjenčanje će biti održano 28. veljače.

Pogledaj i ovo Justin i Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Nikad zaljubljeniji Šuškalo se da će se razvesti, a oni su iznenadili svojom odlukom i poslali jasnu poruku zlim jezicima

Par bi tako u naredno vrijeme trebao organizirati veliku svečanost, ali većinu informacija drže u tajnosti jer žele da uzbudljivi detalji budu pravo iznenađenje za njihove voljene.

"Justin i Hailey jako su sretni i ne odvajaju se jedno od drugoga. Uzbuđeni su što će konačno svoju ljubav i zavjete podijeliti s obitelji i prijateljima", izjavio je izvor blizak paru za Entertainment Tonight.

"Žele glazbu, dobru zabavu i brojna iznenađenja za sve goste. U pozivnici nije navedeno mjesto održavanja ceremonije jer žele potpunu privatnost. Svi su u stanju pripravnosti", dodao je izvor.

Podsjećamo, Justin i Hailey izmijenili su bračne zavjete prošle jeseni, samo dva mjeseca nakon što su se zaručili, a na tajnom vjenčanju nije bilo gostiju. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson (Foto: AFP) +1 Ronan Sexton (Foto: Facebook) Celebrity Voljenu suprugu izgubio je 2009. godine, a poznatog glumca sad je zadesila još jedna obiteljska tragedija

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jared Leto i Valery Kaufman (Foto: Profimedia) Valery Kaufman (Foto: Instagram) Valery Kaufman (Foto: Instagram) Valery Kaufman (Foto: Instagram) +7 Jared Leto (Foto: Getty Images) Celebrity Nisu mu odoljele: Ovaj slavni frajer zaveo je mnoge ljepotice, a u kolovozu stiže tulumariti u Hrvatsku

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić (Foto: Instagram) Jelena Perić (Foto: Instagram) Jelena Perić (Foto: Instagram) Jelena Perić (Foto: Instagram) +1 Jelena Perić (Foto: Instagram) Celebrity Kako je "hrvatska Kim Kardashian" izgledala prije 9 godina? Puno drugačije nego danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene