Julian Draxler i Sethanie Taing u vezi su od 2019., a nakon što njega izbornik njemačke reprezentacije nije pozvao na Europsko prvenstvo, dane provode na odmoru.

Galerija


Njemački nogometaš Julian Draxler (27) našao je način kako ublažiti udarac jer nije pozvan na Europsko prvenstvo, a to uključuje luksuznu jahtu i njegovu zanosnu djevojku Sethanie Taing (32). 

Julian posljednjih dana uživa sa svojom dragom, profesionalnom plesačicom i modelom na odmoru na španjolskom otoku Formentera. Paparazzi su snimili par dok su se sunčali na palubi jahte. 

Sethanie je pokazala istrenirano tijelo u minijaturnom bikiniju, a Draxler u isklesani torzo u crvenim, kupaćim hlačama. Nogometaš je uživao i u ronjenju, a čini se kako mu je odmor iz snova, kojim se njegova djevojka pohvalila na svom Instagramu, skrenuo pozornost s Eura na kojem ne igra. 

Julian, koji igra za francuski Paris Saint-Germain, je u vezi s Taing od 2019. Trener njemačke reprezentacije Joachim Low ga je, kako su pisali strani mediji, izostavio s popisa igrača jer se u posljednje vrijeme mučio s formom u svom klubu. 

"Pričao sam s njim, razočaran je. Bio je prisutan na svim prvenstvima od 2014. i oduvijek sam imao poseban odnos s njim. No kad gledam posljednje dvije, tri godine, nije igrao redovito i bio je ozlijeđen nekoliko puta. Bila je to teška odluka, iskreno", ispričao je nogometni trener Joachim za Goal. 

Mate Rimac bodrio je Hrvatsku na glavnom zagrebačkom trgu, zbog neobičnog detalja iskakao je iz mase navijača

Poznata voditeljica otkrila da se bori sa strašnom bolešću: "Znam da neću doživjeti 18. rođendan svoje djece..."