Julia Roberts snimila je kampanju za poznatu talijansku modnu kuću.

Galerija


Za holivudsku glumicu čiju je karijeru obilježila uloge zgodne žene u istoimenom filmskom hitu, danas 51-godišnju Juliju Roberts, vrijeme kao da je stalo.

Nju je ovih dana jedna poznata talijanska modna kuća angažirala kao zaštitno lice, pored svih njezinih mlađih kolegica, i čini se kako s tom odlukom nisu nimalo pogriješili. Fotografije sa snimanja, na kojima Julia pokazuje savršeno oblikovane noge i besprijekornu figuru, to nam najbolje dokazuju.

Julia izgleda gotovo identično kao i prije tridesetak godina kada je utjelovila ulogu prostituke Vivian Ward u filmskom klasiku "Zgodna žena", u kojem je glumila s kolegom Richardom Gereom.

Fotografije nastale ovih dana neodoljivo podsjećaju upravo na scene iz tog filma, u kojima se Julia nakon šopinga šeće ulicama s vrećicama u rukama, samo ovog puta ne u Beverly Hillsu, već u talijanskoj Veroni.

Julia, koja je inače majka troje djece, snimila je kampanju u gotovo savršeno vrijeme jer se 30. obljetnica prikazivanja "Zgodne žene" obilježava sljedeće godine u ožujku.

 

Njegova je obitelj jedna od najmoćnijih u Hollywoodu, no jedan krivi korak i uspio je ostati bez svega