Slavna glumica nije uspjela zadržati suze. Svi su gledali u nju i slušali što ima za reći. Bio je to govor koji je uspio sve raznježiti.


Američka glumica Julia Louis-Dreyfus ušla je u povijest nakon što joj je sinoć dodijeljena nagrada Emmy. Zvijezda humoristične serije 'Veep', koja je publiku osvojila tumačeći glavnu  ulogu kao Selina Meyer, osvojila je Emmy za najbolju komičarku i to čak peti put.

Vezani članci Holivudske verzije - 4 Možete li prepoznati u kojoj se zemlji odvija film samo prema bojama u sceni? Opera HNK (Foto: Zagreb Classic) Filmovi, izložbe, predstave, književnost: Sav kulturni online sadržaj dostupan na jednom mjestu

Nakon što je izašla na pozornicu kako bi primila nagradu nitko nije ni slutio kako će Julia održati emotivni govor, kojim je uspjela čak samu sebe rasplakati, a sve prisutne u dvorani raznježiti.

'Želim zahvaliti Akademiji i HBO-u čije je prijateljstvo utjecalo na mene na razne načine, pogotovo ovaj tjedan. Želim ovu nagradu posvetiti svom ocu, Williamu Louis-Dreyfusu, koji je preminuo ovoga petka. Tako mi je drago što je volio seriju 'Veep' jer mi je jedino njegovo mišljenje bilo važno' rekla je glumica koja nije uspjela suzdržati suze. Uslijedio je gromoglasni pljesak nakon kojeg je glumica brzo otišla s pozornice.