Lijepa Judita Franković radi punom parom. Produktivna glumica priznala nam je u intervjuu da joj trenutno treba odmor pa čita i sakuplja energiju.


Glumica Judita Franković jedna je od najtraženijih u svojoj generaciji. Radi sve - od filmova, serija i kazališta do domaće i strane produkcije. U intervjuu za Dnevnik.hr otkrila je kako se odmara, ali i kako teče proces stvaranja njenih likova.

Vezani članci Stefano Gabbana i dečko (Foto: Profimedia) Omraženi dizajner predahnuo od skandala uz mlađahnog dečka s kojeg ćete teško skinuti pogled Slika nije dostupna Neki planiraju, neki već znaju: 'Ovo ljeto će bit dosta hektično'

'Imala sam nedavno premijeru slovenskog filma 'Utrip ljubezni' koji je jako zanimljiv. Bilo je veselo ovih dana u Ljubljani i Sloveniji. Završila sam i jednu dramu s Darijem Pleićem, radi se o ljubavno-socijalnoj drami. sada ću nešto novo u kazalištu raditi. O kombinaciji različitih žanrovskih stilova, ali i njenim osobnim preferencijama, Judita ne može reći puno.

Domaća ljepotica kao hollywoodska zavodnica - prava je fatalna žena!

'Volim kombinirati, kada radim nešto intenzivno dramski, onda volim okrenut na smijeh, na nešto duhovito. Mislim da je bitno nekako se izrađavati u nekim različitim smjerovima. Najteže je biti iskren u onom što prezentiraš, onaj lik i situacije koje stvaraš da budu iskrene, to je najteže. Probiti se kroz stereotipe i raditi nešto organski', kazala je glumica.

Party nakon premijere: Glumačka krema i poznati gosti u Dubrovniku

Energiju crpi iz bliskih ljudi, koji je jako ispunjavaju. 'Energiju crpim od dragih prijatelja, partnera, obitelji. Putujem, čitam dobre knjige, poeziju, idem u muzeje, na masaže. Svašta me može inspirirati. Dosta mi pomaže to što gledam druge ljude, ponašanja i situacije, dosta se toga može naučiti ako znaš slušati i gledati', dodaje Judita.

Nekad, priznaje, ima fazu kad joj je dosta svega i treba joj odmor. 'Trenutno sam u toj fazi, da mi je dosta, skupljam energiju i čitam. Ponekad na vani izgleda kao da kontinuirano radiš jer izađe nešto što si prije snimao, ali zapravo si imao slobodnog. Obavezno uzmem vremena za odmor, mislim da je to jako bitno', zaključuje lijepa Judita. Na privatnom planu i dalje je sve super, jako je sretna te planira uskoro neko veće putovanje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook