"Kakva dama"

Baš voli kratko: Svojim stilom oduševljava regiju, u minijaturnoj haljini istaknula vitku figuru i lijepe noge

Jovana Joksimović (FOTO: Instagram) Jovana Joksimović (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jovana Joksimović (FOTO: Instagram) Galerija

Jovana Joksimović zablistala je u kratkoj zelenoj haljini te dobila stotine komplimenata na račun izgleda.

Supruga jednog od najpopularnijih pjevača ovih prostora Željka Joksimovića i uspješna televizijska voditeljica Jovana Joksimović još je jednom pokazala zašto nosi titulu prave ljepotice i zašto na društvenim mrežama ima vojsku obožavatelja koji ju svakodnevno prate.

Pogledaj i ovo Jovana Joksimović - 2 ''magična jovana'' Jovana Joksimović javila se s magičnog mjesta gdje je bila sa suprugom Željkom, ali svu pažnju ukrala je njezina haljina!

Naime, Jovana je oduševila sve u kratkoj zelenoj haljini koja je naglasila njezinu vitku figuru i duge noge, a pratitelji na Instagramu poručili su joj da je čisti primjer prave elegancije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

"Lijepa Jovana, izgledate fantastično", "Dobro jutro, najbolja voditeljice. Sviđa mi se kako radite svoj posao, samo naprijed", "Prekrasna", "Diva", "Prirodna i seksi", "Kakva dama", "Baš si lijepa u toj haljini", "Prelijepa žena", "Ekstra obučena", "Dama sa stilom", poručili su joj na Instagramu, gdje ju prati 97,5 tisuća ljudi.

Jovana i Željko u braku su od 2012. godine i uvijek su velika podrška jedno drugome i u privatnom i u poslovnom životu, a roditelji su blizanki Ane i Srne te sina Koste. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene