na koga vas podsjeća?

Kada vidite u čemu se ova srpska voditeljica pojavila u emisiji, bit će vam jasno zašto je postala hit na Twitteru, a komentari su urnebesni!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Srpska voditeljica Jovana Jeremić svojim je neobičnim modnim odabirom za emisiju koju vodi izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Voditeljica televizije Pink Jovana Jeremić (30) privukla je veliku pažnju javnosti svojim stajlingom za jutarnji program uživo.

U emisiji se pojavila u pripijenom zelenom kostimu s rukavicama, zbog kojeg je postala hit na Twitteru, a i sama se našalila na račun svojeg stajlinga.

"Koji ste vi Power Ranger?", napisala je na Instagramu pored svoje fotke u kostimu, a druge je podsjetila i na još neke likove iz kultnih serija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JOVANA JEREMIC MILOSEVIC (@jovanajeremicmilosevic)

"Više je Teletubbies nekako", napisao je jedan korisnik Twittera, a pale su usporedbe i sa Sedmom od Devet iz "Zvjezdanih staza", ali i s mentol-bombonima te bocom dezodoransa.

Jovana i inače u emisiji koju vodi privlači pažnju svojim izazovnim stajlinzima, kojima se redovito hvali i na Instagramu, a kako izgleda kad ne kopira likove iz serija, pogledajte u našoj galeriji.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Anja Šovagović Despot (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Prepoznajete li ih? Poznati domaći par pred oltar je stao nakon samo nekoliko dana veze, a 35 godina kasnije i dalje su zaljubljeni preko ušiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene