Fascinantno!

Talent kakav se ne čuje svaki dan: Pogledajte zašto je ovaj mladić glavna zvijezda obiteljskih ručkova!

Jovan Jeremić (Foto: Nova TV) - 1 Jovan Jeremić (Foto: Nova TV) - 1 Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jovan Jeremić (Foto: Nova TV) - 1 Jovan Jeremić (Foto: Nova TV) - 2 Jovan Jeremić (Foto: Nova TV) - 3 Jovan Jeremić (Foto: Nova TV) Jovan Jeremić (Foto: Nova TV) +0 Jovan Jeremić (Foto: Nova TV) Galerija

Supertalent ovakva kandidata još nije imao - upoznajte Jovana Jeremića, mahera za govor unatrag!

19-godišnji Jovan Jeremić naizgled je posve normalan mladić za kojega nikada ne biste pomislili da skriva toliko neobičan talent da ostavlja bez teksta.

Pogledaj i ovo Marija Kolb ''tad sam imala 18 godina...'' Naša mlada glumačka zvijezda otvorila dušu o tragičnom gubitku: ''Znam da me čuva kao anđeo i prati svaki moj korak''

Srećom, ovaj dečko iz Ivanjica u Srbiji došao se predstaviti hrvatskoj publici, i to sudjelovanjem u našem Supertalentu te je odmah pridobio simpatije i žirija i gledatelja. 

Kada je imao samo 14 godina, otkrio je da je neobično talentiran za - govor unatrag. Recitira, pjeva, govori u potpunosti natraške, a čak je i njegovim najbližima bilo potrebno dosta vremena da shvate da Jovan može unatrag izgovoriti baš sve što mu padne na pamet. 

Svoj talent brusi na engleskom, francuskom i srpskom jeziku, a priznaje kako je i sam bio iznenađen otkrićem svog talenta. Sve je počelo tako da mu je bilo dosadno dok je za vrijeme školskih praznika odmarao, pa je počeo unatrag izgovarati predmete koje je vidio oko sebe - ubrzo je shvatio da njegovu talentu nema kraja. 

Vještinu je prezentirao i svojim roditeljima, koji su u početku mislili kako je sve to samo uvježbao jer im je bilo nevjerojatno da Jovanu izgovor unatrag dolazi tako prirodno. Ovaj je samozatajni mladić dugo krio svoj talent te bi samo ponekad zabavljao prijatelje i obitelj tako što bi im recitirao pjesme unatrag, no s vremenom je shvatio da njegova sposobnost intrigira ljude - pa se odlučio predstaviti javnosti. 

''Kada dođem na obiteljski ručak, ja sam glavna zvijezda", govori Jovan te dodaje kako se trenutačno sprema za obaranje svjetskog rekorda u govoru unazad. Cilj mu je ući u Guinnessovu knjigu rekorda. 

"Ljudi su impresionirani ovime što radim, moj talent može poslužiti recimo za dešifriranje nekih tajnih spisa'', rekao je Jovan uoči svog nastupa koji je oduševio naš žiri.

Za početak je žiriju izrecitirao refren svoje omiljene pjesme ''Kavali', koju pjeva Rasta, a Maja mu je odmah rekla kako joj je to što on radi fascinantno. Da bi ju dodatno osvojio, Jovan je izrecitirao i Majinu pjesmu "Lopove", na što je dobio prolaz dalje. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene