Za jednu domaću damu Valentinovo ne prolazi u veselom tonu, a radi se o spisateljici Josipi Pavičić.

Galerija


Voljeli ga ili ne, Valentinovo bi trebalo biti dan sreće i veselja.

Vezani članci Merelize Nije za osjetljive: Za Valentinovo se snimila kako ubija bespomoćnu žirafu i pozira sa srcem Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Tatjana Jurić kupila grobno mjesto i ruševinu u Dalmaciji iza koje stoji emotivna priča

No, za jednu domaću damu ono ne prolazi u veselom tonu, a radi se o spisateljici Josipi Pavičić koja je s obožavateljima na Instagramu podijelila emotivni status koji prenosimo u cijelosti.

"Sv. Valentin je zaštitnik epileptičara, moreplovaca, alkoholičara...znači da smo sve to kad se zaljubimo jer nam se tlo pod nogama stalno trese i titra, nikad nismo na čvrstom tlu. Umjesto zaljubljenosti ja biram voljenje. Ali stvarno i nestvarno ne mogu dugo zajedno jer zaljubljeni ljudi spavaju, nestvarni su i sneni, a oni koji vole stalno se uspinju i rastu u svojoj stvarnosti i svijesti.

Iako tužna, prihvaćam svoju tugu jer je normalna emocija i zahvaljujem svom 'pokojnom' na iskustvu. Jesu li vas ikad ostavili na dan zaljubljenih? Mene jesu. Jutros u 4 sata."

Josipa je odmah dobila brojne poruke podrške. "Riješila se budale, eto, tako to treba shvatit. Moja podrška za tebe", "Žao mi je. Svašta si prošla i draga si mi, ali hrabra si ti žena. Ljubav koja je usiljena, neuzvraćena, bolje da je nema, jer to nije ljubav. Dijete ti pruža bezuvjetnu ljubav. I to je tvoj blagoslov. Budi sretna. Ljubav ce doći. Ljubav koja te zaslužuje."

Josipu smo zamolili za komentar, no kratko nam je odgovorila kako "nema komentara te zahvaljuje na razumijevanju".

Spisateljica je 2018. godinu provela sa zagrebačkim akademskim kiparom Nedjeljkom Mikcem Cakom.

Ovako ona ide na večeru: Poslije vrućeg odmora na Tajlandu preplanulu put pokazuje u Londonu

Nakon ove fotografije jasno nam je zašto slavna glumica svog partnera skriva od očiju javnosti

Severina u izlasku sa suprugom nakon dugo vremena, crna haljina istaknula njezinu vitku figuru