Tata u akciji

Bivši Vatreni Josip Šimunić u društvu sinova uopće nije mario za fotografe koji su zabilježili dražesne obiteljske trenutke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Josip Šimunić snimljen je u parku Maksimir u Zagrebu gdje je uživao u lijepom danu sa svojim sinovima.

Bivši nogometni reprezentativac Josip Šimunić iskoristio je lijepo vrijeme za šetnju sa sinovima.

U parku Maksimir u Zagrebu snimili su ga fotografi dok je sinovima davao jesti, a na kamere se uopće nije obazirao i uživao je u dražesnim obiteljskim trenucima.

Šimunić je od 2013. u braku s Christinom Marie, a par je prije četiri godine pogodila strašna tragedija, kada je od posljedica komplikacija gripe preminula njihova kćerkica Luciana koju su dobili iste godine kada su se vjenčali.

Sina Juru dobili su krajem 2016. godina, a na ljeto 2019. u obitelj je stigao još jedan sinčić.

Inače, Josip je rođen u Canberri u Australiji, ali ima hrvatske korijene zbog kojih je odlučio igrati za našu reprezentaciju u kojoj smo ga gledali od 2001. do 2013. godine.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Monika i Fran Olujić Monika Kravić Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Nekad i sad Pogledajte koliko se Monika Kravić promijenila od 2005. godine, odmah ćete primijetiti jednu razliku!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Marija Miholjek - 1 Marija Miholjek Marija Miholjek i Saša Kopljar (Foto: Dnevnik.hr) Marija Miholjek i Saša Kopljar (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) +5 Marija Miholjek i Milan Sijerković (Foto: Dnevnik.hr) Nekad i sad Za omiljenu voditeljicu vrijeme kao da je stalo, a fotografije stare 16 godina probudile su joj lijepa sjećanja: "To je svjedočanstvo vremena koje je za nama"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene