Beatboxer Josip Kutlešić izborio se za svoj ostanak u Supertalentu, iako žiri nije bio jednogalasan.

Galerija


23-godišnji Josip Kutlešić iz Hrvatske Dubice došao je na Supertalent predstaviti svoj talent i vještinu beatboxa, a ni publiku ni žiri nije ostavio ravnodušnima. Dirljiva životna priča, dojmljiv nastup i simpatično lice zagarantirali su Josipu prolazak u daljnje natjecanje showa, no nije sve prošlo tako glatko. 

Vezani članci No Shame (Foto: Instagram) Poslije njihova pojavljivanja svi su pričali o djevojci s plavom kosom, no prepoznajete li brinetu? Step\'n\'jazz (Foto: Facebook) Bila je to ljubav na prvi pogled koju su poželjeli podijeliti s cijelom Hrvatskom

Josip se bavi beatboxom osam godina, a tehniku je naučio preko interneta. Ovaj mladić koji dolazi iz mnogobrojne obitelji najmlađi je član klana Kutlešićevih, a ima još dva brata i sestru. Otac mu je preminuo prije 12 godina, pa je očinsku ulogu u Josipovu životu preuzeo njegov stariji brat. 

''Na neki način, brat je tatu dosta zamijenio. Uvijek su me poticali da mogu više, uvijek su se trudili da izdvojim vrijeme za to što volim raditi. Dosad sam imao više od 30 nastupa, a današnji nastup volio bih posvetiti bratu i majci, od kojih je brat bio samo na jednom, a majka nije mogla doći ni na jedan'', otkrio je Josip.

Nakon što je odradio svoj nastup, Josip se suočio s komentarima žirija, koji su bili pozitivni, ali i dijelom kritični. 

''Pa baš si dobar, ko vrapčić. Simpatična karizma, zanimljiv momentić, ali s prostorom za napredak'', rekla mu je Martina Tomčić, dok mu je Janko Popović Volarić poručio da nije oduševljen, ali mu se nastup ipak svidio. 

Unatoč tome što nisu bili oboreni s nogu, žiri je Josipu dozvolio daljnji prolaz u natjecanje. Jedino mu je Martina odlučila uskratiti svoje "da", a to je protumačila kao oblik poticaja da sljedećeg puta bude impresivniji. 

Na kraju cijele beatbox balade, Josipu najveće iznenađenje nije bilo to što je prošao dalje, već to tko ga je dočekao u backstageu. Naime, Josipova majka i njegov najstariji brat njegov su nastup pratili iza pozornice, a kad ih je ugledao, pali su jaki zagrljaji. Nisu se mogli odvojiti jedno od drugoga.

Josipova majka bila je toliko uzbuđena jer je vidjela nastup svog sina da nije mogla ni govoriti.

''Bravo, sine'', samo je kratko majka rekla Josipu.

Nema tog "da" koji se može usporediti sa suzom od ponosa u majčinu oku.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.