Novi rat! Hoće li Dikan i Rade biti nova estradna sapunica?


Josip Radeljak Dikan prozvao je na svom Facebooku glumca Radu Šerbedžiju. Često Dikan na svom Facebookuproziva osobe lijeve političke orijentacije, a ovog puta na meti mu se našao glumac i redatelj.

Vezani članci Rade Šerbedžija (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Krenuo rat Šerbedžije i Štulića: ''Taj Rade mračno laže. Nikad nisam bio prijatelj s njime'' Josip Dikan Radeljak, Ivana Stanojević (FOTO: Instagram, Pixsell) Dikan prekinuo s mlađahnom Ivanom? Ona se vratila kući, a on odletio u Dubai

"Kaži gade, tko je bio agresor?! Kaži i slaži bre, burazeru, ako ima muda, a ne ovako već dugo prodaješ svijetu svoju lažnu maglu s Brijuna koji su bili vlasništvo tvog zločinca druga Tita, a sad su tvoji, za nagradu kao poznatom domoljubu", poručio je Radeljak Šerbedžiji.

Šerbedžija se o svemu nije oglasio. Radeljakov motiv za status bio je članak koji navodi kako se Rade naljutio na Tihomira Ladišića, dok je gostovao u njegovoj emisiji na N1 televiziji, te htio napustiti studio kada mu je ovaj postavio pitanje "tko je bio agresor, a tko žrtva u Domovinskom ratu". Studio nije napustio, intervju je nastavio, no na sporno pitanje Šerbedžija se zaista naljutio.