Josh Brolin i njegova supruga Kathryn čekaju dijete, a sretnu su vijest podijelila na društvenim mrežama.

Galerija


Holivudski glumac Josh Brolin i njegova 20 godina mlađa supruga Kathryn Brolin čekaju svoje drugo dijete, a sretnu su vijest objavili na društvenim mrežama.

Vezani članci Slika nije dostupna STO VELIČANSTVENIH Najbolji filmovi 21. stoljeća Slika nije dostupna Pogledajte kako je biti na najopasnijem mjestu na Zemlji

Već istog dana snimljeni su na izletu na jednoj od plaža u Malibuu, a na 32-godišnjoj Kathryn već se može uočiti trudnički trbuh kojeg je istaknula u užoj crvenoj haljini. Par je djelovao jako zaljubljeno, a Josh nije odolio milovanju i razmjenjivanju nježnosti sa svojom dragom s kojom je pronašao najveću sreću.

"Brolini se povećavaju. Naša malena prosinačka beba je na putu", napisala je uzbuđena Kathryn uz fotografiju na kojoj pozira s malenom prvom kćeri.

Par je u braku od 2016. godine, upoznali su se kada je ona radila kao njegova asistentica, a zajedno već imaju i kći Westlyn.. Njemu je to treći brak, a prije nje je bio u braku s Alice Adair s kojom ima danas 32-godišnjeg sina Trevora i 36-godišnju kći Eden, te s Diane Lane.

Josh se nedavno našao u centru pozornosti kada je tijekom karantene zbog pandemije koronavirusa snimljen u posjeti svom ocu Jamesu Brolinu koji živi u Los Angelesu sa svojom trećom suprugom, Barbrom Streisand. Upravo je Barbra na društvenim mrežama objavila preslatku fotografiju Kathryn s kćeri Westlyn koje im nisu prilazile zbog mjera opreza.

Multimilijunaš i playboy stigao u Split, pohvalio se ljepoticama koje je poveo, jednu snimio u tangicama