Influencerica Joselyn Cano preminula je tijekom operacije podizanja stražnjice koja je na glasu kao vrlo riskantna i opasna.

Galerija


Jedna od najslavnijih meksičkih influencerica Joselyn Cano koju su prozvali i meksičkom Kim Kardashian preminula je tijekom operacije podizanja stražnjice, prenose strani mediji.

29-godišnja Joselyn je preminula početkom ovog mjeseca nakon što je iz Kalifornije otputovala u Kolumbiju radi estetskog zahvata koji je nažalost pošao po zlu, a vijest o njezinoj smrti potvrdila je influencerica Lira Mercer.

Na Instagramu je imala gotovo 13 milijuna pratitelja, a radila je i kao model te modna dizajnerica. Njezin posljednji ispraćaj navodno je održan u Kaliforniji gdje je inače živjela tijekom ovog tjedna i emitiran je na Youtubeu, no obitelj se zasad nije službeno o tome oglasila.

Njezini su obožavatelji u šoku i nitko ne može vjerovati što joj se dogodilo.

"Koji se to vrag dogodio? Ovo nije normalno", "Počivaj u miru Joselyn. Bila si tako mlada i prekrasna", neki su od komentara.

Inače liječnici su u nekoliko navrata upozoravali na opasnost zahvata podizanja stražnjice jer su mnogi zaključili kako nije siguran, a uključuje izvlačenje masnog tkiva iz drugih dijelova tijela i prebacivanje u stražnjicu. Zaključili su da može uzrokovati komplikacije i stvoriti kobne ugruške u krvotoku.

Joselyn je posljednju fotografiju na Instagramu objavila na sam dan smrti, a na njoj je pozirala u oskudnom badiću snimajući selfie u ogledalu.

 

Naša glumica otkrila kako je uštedjela puno novca: "Nisam imala želju, a nije mi ni trebalo, moja najveća ušteda ikad"