Ima 74 godine

S Playboyevom zečicom razveo se nakon 12 dana braka, a tri tjedna kasnije ponovno je zaručen

Pamela Anderson (Foto: AFP) Pamela Anderson (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Anderson (Foto: AFP) +0 Pamela Anderson (Foto: AFP) Galerija

Jon Peters je Pameli Anderson napisao da mu treba jednostavan život, a tri tjedna nakon što su okončali brak koji je trejao 12 dana on se ponovno zaručio.

Jon Peters i najpoznatija Playboyeva zečica Pamela Anderson u braku su bili tek 12 dana, a on ne gubi vrijeme. Samo nekoliko tjedana nakon što se vjenčao te odmah i razveo od Pamele ponovno se zaručio.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Kako će se ova priča razvijati? Poznat razlog dolaska supruga Dragane Mirković u dvorac u Beču, evo što ju je molio i kako je ona reagirala

74-godišnjji holivudski producent zaprosio je Juliju Bernheim samo tri tjedna nakon razvoda od Pamele Anderson, piše Mirror.

Zvijezda serije "Spasilačka služba" i Peters proveli su samo pet dana zajedno nakon vjenčanja u Malibuu, a Pamela je pola njihovog braka bila u Kanadi. Raskinuli su preko poruke.

"Čitava ova priča s brakom me plaši. Shvatio sam da imam 74 godine i da trebam jednostavan život, a ne međunarodnu ljubavnu aferu. Zbog toga mislim da je najbolje da se rastanemo. Cijeli svijet zna da smo se vjenčali, znamo i mi sami, ali mislim da svatko od nas treba ići svojim putem. Nadam se da mi možeš oprostiti", napisao je Peters u poruci koju je poslao Pameli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“When we are in conflict we tend to make such sharp oppositions between ideas and attitudes and get caught and entangled in what seems to be a hopeless choice, but when the neurotic ambivalence is resolved one tends to move beyond sharp differences, sharply defined boundaries and begins to see the interaction between everything, the relation between everything.” #anaisnin Photo @carmeloredondofotografo

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

Jednostavan život producent je očito pronašao već tri tjedna nakon brzopoteznog braka s Pamelom, a svoju novu odabranicu zaprosio je 20. veljače.

Jon je ranije rekao kako Pamela laže o njihovu odnosu i da je bio stara budala koja je otplatila njezine dugove u vrijednosti od 200 tisuća dolara te joj kupila novu garderobu. "Dočekao sam ju otvorenih ruka i s ljubavlju jer je ona bila ono što sam čekao mnogo godina. Platio sam njezine račune jer je bila bez prebijene pare. Kupio sam joj potpuno novu garderobu", požalio se producent na najpoznatiju Playboyevu zečicu.

Objasnio je kako Pamela laže da ju je zaprosio te da je zapravo ona njega pitala preko SMS-a hoće li se oženiti njome. "Kada me je pitala hoću li se vjenčati njome, bilo je to kao da mi se san ostvario iako sam bio zaručen drugom ženom i useljavala se k meni", ispričao je Jon. Dodao je kako je sve ostavio zbog bivše glumice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene