Jon Peters je Pameli Anderson napisao da mu treba jednostavan život, a tri tjedna nakon što su okončali brak koji je trejao 12 dana on se ponovno zaručio.

Galerija


Jon Peters i najpoznatija Playboyeva zečica Pamela Anderson u braku su bili tek 12 dana, a on ne gubi vrijeme. Samo nekoliko tjedana nakon što se vjenčao te odmah i razveo od Pamele ponovno se zaručio.

Vezani članci Pamela Anderson Brak platinaste zečice koji je trajao 12 dana završio je preko poruke, a nije bio ni legalan Pamela Anderson S 52 godine udala se za 74-godišnjeg producenta s kojim je ljubovala ranije, a sada uživaju na medenom mjesecu

74-godišnjji holivudski producent zaprosio je Juliju Bernheim samo tri tjedna nakon razvoda od Pamele Anderson, piše Mirror.

Zvijezda serije "Spasilačka služba" i Peters proveli su samo pet dana zajedno nakon vjenčanja u Malibuu, a Pamela je pola njihovog braka bila u Kanadi. Raskinuli su preko poruke.

"Čitava ova priča s brakom me plaši. Shvatio sam da imam 74 godine i da trebam jednostavan život, a ne međunarodnu ljubavnu aferu. Zbog toga mislim da je najbolje da se rastanemo. Cijeli svijet zna da smo se vjenčali, znamo i mi sami, ali mislim da svatko od nas treba ići svojim putem. Nadam se da mi možeš oprostiti", napisao je Peters u poruci koju je poslao Pameli.

Jednostavan život producent je očito pronašao već tri tjedna nakon brzopoteznog braka s Pamelom, a svoju novu odabranicu zaprosio je 20. veljače.

Jon je ranije rekao kako Pamela laže o njihovu odnosu i da je bio stara budala koja je otplatila njezine dugove u vrijednosti od 200 tisuća dolara te joj kupila novu garderobu. "Dočekao sam ju otvorenih ruka i s ljubavlju jer je ona bila ono što sam čekao mnogo godina. Platio sam njezine račune jer je bila bez prebijene pare. Kupio sam joj potpuno novu garderobu", požalio se producent na najpoznatiju Playboyevu zečicu.

Objasnio je kako Pamela laže da ju je zaprosio te da je zapravo ona njega pitala preko SMS-a hoće li se oženiti njome. "Kada me je pitala hoću li se vjenčati njome, bilo je to kao da mi se san ostvario iako sam bio zaručen drugom ženom i useljavala se k meni", ispričao je Jon. Dodao je kako je sve ostavio zbog bivše glumice.

Eto nje opet: Meghan Markle poručila kako ju ništa ne može spriječiti u korištenju brenda Sussex Royal