John Travolta objavio je fotografiju i svima pokazao kako izgleda bez kose.

Galerija


John Travolta u 65. godini konačno je odlučio odbaciti crnu periku, koja je godinama bila njegov zaštitni znak i bez koje se nije pojavljivao u javnosti otkad je počeo gubiti svoju gustu, crnu kosu.

Vezani članci Jett i John Travolta S tragičnom smrti sina nikad se nije pomirio, a dugo je tvrdio da je bio žrtva ucjene i teorije zavjere Ella Dvornik (Foto: Instagram) Domaća influencerica pokazala novi imidž, fanovi oduševljeni: "Ne da si prelijepa, nego nemam riječi"

No čini se kako je u 2018. godini odlučio ući s novim imidžem i pokazati kako izgleda bez nje. Na svom profilu na Instagramu objavio je fotografiju na kojoj ga možemo vidjeti bez kose, dok mu društvo pravi 18-godišnja kći Ella Bleu.

"Nadam se da su svi imali odličnu godinu", napisao je John.

Nije poznato zašto se točno i kada odlučio na ovaj potez, ali za vrijeme božićnih blagdana pozirao je s bijelom kapom na glavi, čime je dao naslutiti da je nešto ipak drukčije.

Ovo nije prvi put da Johna vidimo bez kose. 2010. godine obrijao je kosu, koju je tada još imao, za potrebe snimanja filma "Iz Pariza s ljubavlju" i priznao kako mu se svidjelo što je njegov lik ćelav.

"Jako mi se sviđa jer je bez kose i to mi daje slobodu da i ja to budem u privatnom životu", izjavio je svojevremeno John.

A čini se kako se promjena imidža svidjela i njegovim obožavateljima koji su u komentarima na Instagramu pohvalili novi look

Na posljednjem javnom pojavljivanju u prosincu viđen je s kosom.

 

Želi ga svaka Hrvatica, ali on ima jasne kriterije: ''Moja djevojka trebala bi biti ženstvena i atraktivna''

Tisuće uplakanih ljudi na pogrebu Ive Gregurevića, mještani se od njega oprostili na poseban način

Sjećate li se ove scene? Pogledajte kako danas izgleda glumica iz filma koji ju je proslavio 1994. godine