Sve priznao

'Moja ovisnost stala je na put mojoj karijeri'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američki glumac Joe Manganiello progovorio je o svojem problemu s alkoholom u svojoj novoj knjizi 'Evolution'.

Joe Manganiello, kojeg smo gledali u 'True blood', 'How I Met Your Mother', filmu Spiderman, Magic Mike itd., predstavio je svoju novu knjigu u kojoj progovara i o svojoj ovisnosti.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara nije dugo izdržala sama Sofia Vergara nakon razvoda ponovno ljubi? Uhvaćena je u društvu muškarca koji je potpuna suprotnost njezinom mišićavom bivšem!

Poznati američki glumac gostovao je u srijedu u 'SiriusXM Studios' gdje je progovorio o svojoj novoj knjizi 'Evolution: The Cutting Edge Guide to Breaking Down Mental Walls and Building the Body You've Always Wanted'. U biografiji je progovorio je i o svojoj ovisnosti o alkoholu koja mu je zamalo uništila život. Njegova knjiga naišla je na pozitivne kritike među fanovima.

Pokazao što su pravi mišići: 'Schwarzenegger je moj idol!'

'Moja ovisnost stala je na put mojoj karijeri. Pričam o tome puno u svojoj knjizi. Morao sam sam sa sobom to riješiti jer je bilo situacija kada sam bio bez krova nad glavom, slomljen i bez životnog cilja', piše Joe.

'Neuspjeh me ojačao. Drago mi je da sam bio loš, da sam bio izgubljen, drago mi je što sam bio na dnu, ali drago mi je da sam pronašao pravi put kako se maknuti iz svega toga. Počeo sam vježbati i skoncentrirao sam se na svoje tijelo', dodaje mišićavi glumac .

Obožavateljicama diljem svijeta sigurno je isto tako drago što je zgodni glumac izvukao najbolje iz svoje teške situacije, pogotovo zbog njegovog divnog tijela i napetih mišića.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene