Ne sliči na sebe

Glumac koji ljubi vrckavu ljepoticu pohvalio se promjenom imidža, ali nisu svi oduševljeni viđenim

Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Profimedia) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Profimedia) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) +0 Sofia Vergara, Joe Manganiello (Foto: Instagram) Galerija

Joe Manganiello pozirao je bez majice pokraj bazena, a pokraj njega se nazirala čivava Bubbles, pas njegove supruge Sofije Vergare.

Glumac Joe Manganiello (43), kojeg većina žena pamti po filmu "Magic Mike", iznenadio je promjenom imidža tijekom izolacije od koronavirusa. 

Pogledaj i ovo Sofia Vergara nije dugo izdržala sama Sofia Vergara nakon razvoda ponovno ljubi? Uhvaćena je u društvu muškarca koji je potpuna suprotnost njezinom mišićavom bivšem!

Muž kolumbijske ljepotice Sofije Vergare (47) objavio je fotografiju na kojoj bez majice leži pokraj bazena i tako je otkrio da je obrijao bradu. Mnogi su komentirali kako im se ne sviđa, ali i da mu je ženina čivava Bubbles koja se nazire uz njega ukrala pozornost. 

"Svi uzgajaju korona brade, a ti svoju obriješ. Uništavaš trendove", "Bubbles ti je ukrala show", "Bubbles je najbolja stvar na Instagramu ikada", "Ovo je šokantno. Nikad te nisam vidjela bez brade", "Uopće ne ličiš na sebe", "Bubbles u zasjedi", "Tako si zgodan", "Ova fotografija je nevjerojatna", komentirali su glumčevi pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#creepin

A post shared by JOE MANGANIELLO (@joemanganiello) on

Inače, Joeova supruga Sofia se prošlog vikenda pohvalila da imaju roštilj i piknik u dvorištu svoje vile na Beverly Hillsu. Kuću je Vergara kupila 2014. za 10.6 milijuna dolara. 

Manganiello i Sofia su u braku od studenog 2015. 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene