Jim Carrey u središte pozornosti došao je 2015. godine nakon što je njegova djevojka Cathriona počinila samoubojstvo.

Galerija


Komičar ne skriva da je ponovno sretno zaljubljen.

Vezani članci Slika nije dostupna Sud Jima Carreyja oslobodio krivnje, on poručio: "Cat sam obožavao, ovo je ucjena" Slika nije dostupna Potresna poruka pokojne djevojke Jima Carreyja: "Uveo si me u svijet kokaina, prostitutki, bolesti..."

56-godišnji glumac i komičar Jim Carrey u središte pozornosti došao je 2015. godine nakon što je njegova djevojka Cathriona White počinila samoubojstvo.

U to vrijeme par je bio u privremenom prekidu, no glumac je policiji otkrio kako nikada nije želio definitivno raskinuti tu vezu, već je trebao predah od svega. Prije no što je uspio objasniti svojoj djevojci o čemu se radi, ona je, shrvana boli, odlučila prekinuti svoj život tabletama koje je podignula na njegovo ime.

Jim je nakon brojnih optužbi njezine obitelji da ju je, među ostalim, i psihički zlostavljao, završio na sudu, no na kraju je oslobođen krivnje za njezinu smrt. I dok je njezina obitelj optuživala njega, Jim je podigao protutužbu rekavši da ga ucjenjuju i pokušavaju od njega izvući novac.

Tada je na Twitteru napisao da je Cat obožavao i da se ovdje radi o čistoj ucjeni. "Prije tri godine nasjeo sam i prihvatio nagodbu, najviše kako bih zaštitio Cat, iako su te optužbe bile i ostale potpuno promašene. Neću istu pogrešku počiniti dvaput. Nemam veze s onim za što me ovi očajni likovi optužuju", napisao je glumac.

Glumac se u potpunosti povukao iz medija, a u studenom 2018. godine u jednom je intervjuu priznao kako je dugo živio samačkim životom, no nikada nije odustao od ljubavi. A čini se da ni ona nije odustala od njega.

Naime, na sinoćnjoj dodjeli Zlatnih globusa glumac se pojavio s novom djevojkom, 34-godišnjom kolegicom Ginger Gonzagom, a osmijesi na njihovim licima govorili su doista sve.

Carrey iza sebe ima i dva propala braka, s glumicama Melissom Wormer i Lauren Holly, a poznate su i njegove propale veze s glumicama Renee Zellweger i Jenny McCarthy.

Iz braka s Melissom glumac ima i kćer Jane

Najljepši par Hollywooda zaljubljenim pogledima demantirao glasine da je u problemima

Zlatni globusi pomrsili račune Lady Gagi, priznanje pripalo drugoj kolegici, slavio film ''Bohemian Rhapsody''