Nije odustao od ljubavi

Omiljeni komičar prvi put u javnosti s novom djevojkom poslije tragičnog gubitka bivše

Jim Carrey, Ginger Gonzaga (Foto: Profimedia) Jim Carrey, Ginger Gonzaga (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jim Carrey i Ginger Gonzaga (Foto: AFP) Jim Carrey i Ginger Gonzaga (Foto: AFP) Jim Carrey i Ginger Gonzaga (Foto: AFP) Jim Carrey i Ginger Gonzaga (Foto: AFP) Jim Carrey i Renee Zellweger (Foto: AFP) Jim Carrey i Jenny McCarthy (Foto: AFP) Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey (Foto: Getty Images) +0 Jim Carrey, Ginger Gonzaga (Foto: Profimedia) Galerija

Jim Carrey u središte pozornosti došao je 2015. godine nakon što je njegova djevojka Cathriona počinila samoubojstvo.

Komičar ne skriva da je ponovno sretno zaljubljen.

Pogledaj i ovo showbuzz Muka je gotova Sud Jima Carreyja oslobodio krivnje, on poručio: "Cat sam obožavao, ovo je ucjena"

56-godišnji glumac i komičar Jim Carrey u središte pozornosti došao je 2015. godine nakon što je njegova djevojka Cathriona White počinila samoubojstvo.

U to vrijeme par je bio u privremenom prekidu, no glumac je policiji otkrio kako nikada nije želio definitivno raskinuti tu vezu, već je trebao predah od svega. Prije no što je uspio objasniti svojoj djevojci o čemu se radi, ona je, shrvana boli, odlučila prekinuti svoj život tabletama koje je podignula na njegovo ime.

Jim je nakon brojnih optužbi njezine obitelji da ju je, među ostalim, i psihički zlostavljao, završio na sudu, no na kraju je oslobođen krivnje za njezinu smrt. I dok je njezina obitelj optuživala njega, Jim je podigao protutužbu rekavši da ga ucjenjuju i pokušavaju od njega izvući novac.

Tada je na Twitteru napisao da je Cat obožavao i da se ovdje radi o čistoj ucjeni. "Prije tri godine nasjeo sam i prihvatio nagodbu, najviše kako bih zaštitio Cat, iako su te optužbe bile i ostale potpuno promašene. Neću istu pogrešku počiniti dvaput. Nemam veze s onim za što me ovi očajni likovi optužuju", napisao je glumac.

Glumac se u potpunosti povukao iz medija, a u studenom 2018. godine u jednom je intervjuu priznao kako je dugo živio samačkim životom, no nikada nije odustao od ljubavi. A čini se da ni ona nije odustala od njega.

Naime, na sinoćnjoj dodjeli Zlatnih globusa glumac se pojavio s novom djevojkom, 34-godišnjom kolegicom Ginger Gonzagom, a osmijesi na njihovim licima govorili su doista sve.

Carrey iza sebe ima i dva propala braka, s glumicama Melissom Wormer i Lauren Holly, a poznate su i njegove propale veze s glumicama Renee Zellweger i Jenny McCarthy.

Iz braka s Melissom glumac ima i kćer Jane

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Lady GaGa, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +4 Lady GaGa, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Celebrity Najljepši par Hollywooda zaljubljenim pogledima demantirao glasine da je u problemima

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rami Malek (Foto: Profimedia) Rami Malek (Foto: Profimedia) Rami Malek (Foto: Profimedia) Lady GaGa (Foto: Profimedia) +1 Lady GaGa, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Celebrity Zlatni globusi pomrsili račune Lady Gagi, priznanje pripalo drugoj kolegici, slavio film ''Bohemian Rhapsody''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene