neprimjereno ili?

Svi bruje o odjevnom komadu supruge predsjednika Bidena, zadnjim pojavljivanjem potaknula je žustru raspravu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jill Biden je u Kaliforniju sletjela u mrežastim čarapama koje su potaknule raspravu na Twitteru.

Prva dama SAD-a Jill Biden (69) u četvrtak je u Kaliforniju sletjela u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji o kojoj se od tada ne prestaje pričati na Twitteru.

Pogledaj i ovo showbuzz Iznenađenje za cijeli svijet Krije mračne tajne iz prošlosti, jedna skandalozna snimka gotovo ju je dokrajčila, ali sad na velika vrata ulazi u Bijelu kuću

Supruga predsjednika Joea Bidena (78) fotografirana je dok je izlazila iz aviona u crnom sakou, kratkoj suknji i mrežastim čarapama s uzorkom, a upravo njen izbor čarapa potaknuo je raspravu među pristašama i kritičarima njenog supruga na društvenim medijima.

Njen stajling mnogi su osudili kao neprimjeren za njezine godine i funkciju, a u komentarima se često spominjala i Madonna.

"Prestara je za mrežaste čarape i ovakve čizme", "Bože dragi, izgleda kao Madonnina baka", "Mislim da je Jill pomiješala blagdane i misli da je Noć Vještica", "Madonna je zvala i želi natrag svoj look", samo je dio brojnih kritika koje je gospođa Biden dobila na Twitteru.

No bilo je i puno onih koji su stali u obranu prve dame i pohvalili njen odvažni odabir.

"Rasprava o čarapama Jill Biden je nevjerojatna. Ljudi, 2021. je godina", "Prekrasna je, samo ste ljubomorni", "Žene ne bi trebale biti ograničene u svojim modnim odabirima bez obzira na to koliko imaju godina", neki su od tvitova u kojima su branili Jill.

Mnoge su ovi komentari podsjetili i na raspravu koju je na Twitteru 2014. godine potaknula Michelle Obama kada se na jednoj svečanosti pojavila u poluprozirnoj haljini bez rukava.

Inače, Jill iza sebe ima zavidno obrazovanje, dva magisterija i doktorat te je 13 godina predavala engleski jezik i književnost na fakultetu. Tome je podučavala i adolescente s emocionalnim problemima u psihijatrijskim bolnicama. Bila je druga američka dama kada je njezin suprug obnašao poziciju potpredsjednika u mandatu Baracka Obame i ni tada nije napustila svoj posao. Tako je postala prva žena na položaju druge dame koja je to učinila.

Sa suprugom Joeom u braku je već 43 godine, a zajedno imaju kći Ansley, dok on iz prošlog braka ima sina Huntera, a s pokojnom suprugom Neiliom Hunter imao je i kćerkicu Naomi koja je s njom poginula u prometnoj nesreći kada je imala samo jednu godinu te sina Beaua koji je preminuo 2015. godine od tumora na mozgu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene