Dovela ih u red

Pjevačica se obračunala s dušebrižnicima koji ju kritiziraju zbog jedne stvari: "Imam ogledalo"

Jessie J (Foto: Instagram) Jessie J (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jessie J (Foto: Instagram) Jessie J (Foto: Instagram) Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Jessie J (Foto: Instagram) +0 Jessie J (Foto: Instagram) Galerija

Jessie J otvoreno je progovorila o vlastitom izgledu i poslala obožavateljima jasnu poruku.

Britanska pjevačica Jessie J uživa u novoj ljubavi s miljenikom žena, glumcem Channingom Tatumom koja traje od kraja prošle godine. Iako par još uvijek nije objavio zajedničku fotografiju na društvenim mrežama, Jessie je aktivna i dijeli fotografije sa svojim obožavateljima.

Pogledaj i ovo Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Ni sami ne znaju što bi Prekinuli pa se opet pomirili nakon nekoliko tjedana, romantične poruke su dokaz?

30-godišnja pjevačica tako se ovih dana odlučila obračunati sa svima onima koji kritiziraju njezin izgled i "nesavršenosti" na tijelu, dati do znanja da je ona i više nego zadovoljna svojim izgledom, a zapravo i nema razloga da ne bude.

Naime, Jessie je objavila fotografiju na kojoj pozira u oskudnom crnom bikiniju, izgleda senzacionalno, no pojedinci su joj uspjeli pronaći manu te su joj poručili da ima celulit.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on

"Za sve one koji mi govore da imam celulit. Znam, imam ogledalo", poručila je Jessie dušebrižnicima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on

Jessie je u vezi s Channingom od prošle godine, a svoju ljubav više ne mogu sakriti od očiju javnosti. Tako su nedavno snimljeni u romantičnoj šetnji Jessienim rodnim Londonom tijekom koje nisu skidali ruke jednog s drugog.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) +7 Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Celebrity Objavila fotku na kojoj se sunča gola: Svi su mislili da će ju vjenčanje smiriti, ali ona i dalje podiže prašinu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene