Važno događanje

Holivudska ljepotica i jedna od najomiljenijih glumica u lipnju stiže u Dubrovnik!

Jessica Alba (Foto: Getty Images) Jessica Alba (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Alba (Foto: Getty Images) Jessica Alba (Foto: Getty Images) +0 Gabrielle Union (Foto: Getty Images) Galerija

Jessica Alba, Gabrielle Union i Alan Cumming u lipnju dolaze u Dubrovnik na NEM, event koji je namijenjen za sve iz TV industrije.

U Dubrovniku će se od 10. do 13. lipnja 2019. održati NEM, a na njemu će sudjelovati čak tri velike holivudske zvijezde. Riječ je o Jessici Albi, Gabrielle Union i Alan Cumming.

Pogledaj i ovo Jessica Alba (Foto: Instagram) vanserijska ljepotica Jednu od najljepših žena svijeta rijetko viđamo u golišavom izdanju, a ona s godinama izgleda samo sve bolje!

Svi će oni u Dubrovniku imati panele s pitanjima i odgovorima, 11.lipnja.

Jessica i Gabrielle u Dubrovniku će predstaviti svoj novi projekt, seriju ''L.A.'s Finest'', a Gabrielle je poznata i po glavnoj ulozi u seriji "Being Mary Jane", ali i po tome da je supruga NBA zvijezde Dwyanea Wadea. Alan je najpoznatiji po ulozi u seriji Dobra žena, a od 2018. Glumi i u hit seriji Instinct.

Što je NEM?

NEM je najvažniji četverodnevni događaj u regiji Srednje i Istočne Europe, gdje se profesionalci TV industrije okupljaju kako bi upoznali najnovije poslovne trendove i podijelili svoje najdragocjenije formule za uspjeh.

NEM se jednom godišnje održava u Dubrovniku, namijenjen je FTA i Pay-TV kanalima, kabelskim i satelitskim operaterima, IPTV-u, produkcijskim, distribucijskim i tehnološkim tvrtkama, medijima i marketinškim agencijama te drugim stručnjacima koji su povezani s TV industrijom. NEM se fokusira na regiju Srednje i Istočne Europe, ali naši sudionicu dolaze iz svih krajeva svijeta.

Uz predstavnike više od 2000 tvrtki, NEM se ističe kao važna platforma za medijske, telekomunikacijske i marketinške stručnjake.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 3 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 5 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 1 +0 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 4 Celebrity Dva dana nakon rođenja: Meghan Markle i princ Harry pokazali su svoga sina, pogledajte prve fotografije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene