Jessica Alba, Gabrielle Union i Alan Cumming u lipnju dolaze u Dubrovnik na NEM, event koji je namijenjen za sve iz TV industrije.

Galerija


U Dubrovniku će se od 10. do 13. lipnja 2019. održati NEM, a na njemu će sudjelovati čak tri velike holivudske zvijezde. Riječ je o Jessici Albi, Gabrielle Union i Alan Cumming.

Vezani članci Jessica Biel i Jessica Alba (Foto: Instagram) Danas su slavne glumice i prave ljepotice, a jedna je upravo otkrila kako su izgledale na početku karijere Ciara (Foto: AFP) Pjevačica uskočila u dekoltiranu haljinu pa pozirala s mužem koji ju je spasio od ljubavnog brodoloma

Svi će oni u Dubrovniku imati panele s pitanjima i odgovorima, 11.lipnja.

Jessica i Gabrielle u Dubrovniku će predstaviti svoj novi projekt, seriju ''L.A.'s Finest'', a Gabrielle je poznata i po glavnoj ulozi u seriji "Being Mary Jane", ali i po tome da je supruga NBA zvijezde Dwyanea Wadea. Alan je najpoznatiji po ulozi u seriji Dobra žena, a od 2018. Glumi i u hit seriji Instinct.

Što je NEM?

NEM je najvažniji četverodnevni događaj u regiji Srednje i Istočne Europe, gdje se profesionalci TV industrije okupljaju kako bi upoznali najnovije poslovne trendove i podijelili svoje najdragocjenije formule za uspjeh.

NEM se jednom godišnje održava u Dubrovniku, namijenjen je FTA i Pay-TV kanalima, kabelskim i satelitskim operaterima, IPTV-u, produkcijskim, distribucijskim i tehnološkim tvrtkama, medijima i marketinškim agencijama te drugim stručnjacima koji su povezani s TV industrijom. NEM se fokusira na regiju Srednje i Istočne Europe, ali naši sudionicu dolaze iz svih krajeva svijeta.

Uz predstavnike više od 2000 tvrtki, NEM se ističe kao važna platforma za medijske, telekomunikacijske i marketinške stručnjake.

Dva dana nakon rođenja: Meghan Markle i princ Harry pokazali su svoga sina, pogledajte prve fotografije!