Jesse Tyler Ferguson i Justin Mikita vjenčali su se 2013. nakon što su legalizirani istospolni brakovi, a prošle godine su preko surogat majke dobili sina Becketta Mercera.

Galerija


Jesse Tyler Ferguson (45) i 10 godina mlađi Justin Mikita u braku su od 2013., a njihova idila je postala savršena kada su postali roditelji. 

Vezani članci Ariel Winter Zaštitni znak bile su joj golotinja i obline, no sve je gotovo nestalo: Šeće se pokrivena i bez šminke Sofia Vergara Zbog obiteljske tragedije iselila se iz rodne zemlje, a onda joj je jedan sudbonosni susret na plaži potpuno preokrenuo život

Zvijezda serije "Moderna obitelj" Jesse i odvjetnik Justin izgledaju svakog dana sve zaljubljenije te su na Valentinovo viđeni kako izmjenjuju nježnosti na terasi svoje kuće u Santa Barbari. Supružnici su gledali nešto na svojim mobitelima pritom se smješkajući i potom je Ferguson prišao, zagrlio Mikitu i poljubio ga. 

Glumac je svojedobno ispričao da je upoznao Justina 2009. u teretani u West Hollywoodu. "Bili smo obojica u svlačionici skroz obučeni. Ja sam odlazio", prisjetio se Jesse za Variety. 

Justin je prepoznao Fergusona jer je pogledao pilot epizodu "Moderne obitelji" i htio je popričati o njegovom liku Mitchella Pritchetta. "

"Oborio me s nogu tako zgodan i sladak. Počeo sam mu postavljati pitanja o njemu i mislim da ga je to iznenadilo i pobjegao je od mene", rekao je glumac. 

Njihova ljubavna priča nije odmah počela jer je Justin odmah rekao Jesseju da je u vezi. "Rekao sam mu da imam dečka, no da bih volio s njim otići na piće kao prijatelj. On mi je odgovorio: 'Imam dovoljno prijatelja' što mi se svidjelo", otkrio je Mikita. 

10 mjeseci kasnije odvjetnik je prekinuo svoju vezu i to je otvorilo put za njegovu ljubav s Fergusonom. Zajedno su od 2010., a skupa su se borili za legalizaciju istospolnih brakova i donirali milijun dolara za LGBTQ udruge. 

Nakon što su legalizirani gay brakovi, par je imao svadbu 2013. u New Yorku, a vjenčao ih je dramski pisac Tony Kushner koji je obojici veliki idol. 

Jesse i Justin su u srpnju prošle godine u srpnju preko surogat majke dobili sina Becketta Mercera te je to upotpunilo njihovu sreću. "Prepuni smo sreće i jako uzbuđeni jer koračamo na novo putovanje kao tročlana obitelj", rekli su supružnici. 

Odvjetnik i glumac često dijele zajedničke fotografije na Instagramu i očito je da kod njih nakon 11 godina veze je ljubav samo jača. 

Slavnu ljepoticu paparazzi ulovili bez trunke šminke, nevjerojatno je kako izgleda u 55. godini!

Fani Čapalija objavila staru fotku s Anicom Kovač, nitko se ne može nadiviti ljepoti naših bivših misica