Jerry Hall poznata je kao bivši top-model, glumica i bivša supruga legendarnog rokera Micka Jeggera.

Galerija


Par će ove godine u ožujku proslaviti treću godišnjicu braka.

Vezani članci L\'Wren Scott i Mick Jagger Njezina tragična smrt ostavila ga neutješnog: Divnom gestom pokazao da nikada neće preboljeti svoju preminulu djevojku Bianca Jagger (Foto: Profimedia) Bila je prava ljepotica i prva žena legendarnog glazbenika koji ju je neumorno varao, a danas ovako izgleda

Plavokosa Jerry Hall poznata je kao bivši top-model, glumica i bivša supruga legendarnog rokera Micka Jaggera, s kojim se počela viđati davne 1977. godine.

Par se vjenčao na privatnoj ceremoniji u studenom 1990. godine na Baliju, no brak im je 1999. godine proglašen nevažećim, a bila je to i godina u kojoj su odlučili prekinuti.

Unatoč tome, par zajedno ima četvero djece, a kao razlog prekida plavokosa ljepotica nevjerojatno dugih nogu navela je njegovu nevjeru.

2015. godine saznalo se da se manekenka zaljubila u medijskog mogula Ruperta Murdocha, a njihove zaruke objavljene su u njegovu The Timesu u siječnju 2016. godine. U ožujku iste godine par se vjenčao unatoč velikoj razlici od čak 25 godina.

Posljednjih dana supružnici uživaju na luksuznom odmoru na sunčanom Barbadosu, no paparazzo fotografije dokazuju da su godine, barem kod Ruperta, uzele danak, jer na većini fotografija Jerry pridržava svog 87-godišnjeg supruga kad ustane s ležaljke.

Rupert iza sebe ima tri propala braka te šestoro djece.

Otkrivamo tko je Mirkova zaručnica! Imamo njezinu fotografiju, ali saznali smo i sve o njegovom teškom djetinjstvu

Koga ljubi trenutno najveća zvijezda na svijetu? Znamo i gdje su se upoznali

Sjećate li se ove scene? Pogledajte kako danas izgleda glumica iz filma koji ju je proslavio 1994. godine

Zanosna crnka pokazala dekolte za koji javnost godinama nagađa je li prirodan