Nagađa se da Jerko Leko ponovno ljubi, i to 22-godišnju studenticu stomatologije Gloriju Vlajnić. No, on to demantira.

Galerija


Već se duže vrijeme šuška kako bivša manekenka Iva i bivši nogometni reprezentativac Jerko Leko ne žive zajedno. Njihov brak već je neko vrijeme u krizi, a sada je u javnost procurila i informacija da se 36-godišnji nogometaš u zadnje vrijeme nalazi s 22-godišnjom studenticom stomatologije Glorijom Vlajnić, pišu 24 sata. No, nogometaš je tu informaciju za SHOWBUZZ.HR demantirao.

Vezani članci Slika nije dostupna Iva Leko progovorila o djeci i braku: ''Sve je preuveličano'' Slika nije dostupna Jači od razvoda: Ljubavi su dali novu šansu?

"Osobu ne poznajem. Nikada je nisam vidio. Trenutno nemam nikoga. Ove informacije su smiješne", rekao nam je Leko.

Inače, mlada Brođanka, koju mediji povezuju s našim bivšim nogometašem, uspješna je studentica i ljubiteljica sporta, naročito odbojke.

Podsjetimo, do problema u braku supružnika Leko došlo je nakon što je bivša manekenka posumnjala u suprugovu vjernost. Jerko je tada iselio iz zajedničkog stana u kojem su živjeli sa dvojicom sinova, a par je nekoliko mjeseci živio odvojeno. Iako nikada nisu javno potvrdili da su bračne nesuglasice uspjeli riješiti, čini se da do toga ipak nije došlo. Naime, bivši nogometaš nedavno je sam otputovao u Dubai. U emirate je otišao na poziv sestre Jelene koja već godinama tamo živi i radi.