Buran razvod

Holivudska ucjena: Prijeti mu objavom kućnih uradaka

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Buran razvod popularnog američkog glumca u centru je pažnje Hollywooda.

Holivudski glumac Jeremy Renner rastaje se od supruge Sonni Pacheco nakon 11-mjesečnog braka. No, priča je daleko od jednostavne. Renner i Sonni upoznali su se 2011. na snimanju filma 'Nemoguća misija' gdje je Renner tumačio jednu od glavnih uloga, a Sonni je bila statistica. Par se 'spetljao', ali i brzo razišao, no nakon par mjeseci, Sonni je obavijestila glumca kako je trudna.

Pogledaj i ovo Haris Džinović oči ga odale Utučeni Haris Džinović službeno se razveo od supruge Meline, nije mogao sakriti koliko je slomljen: "Ona je nikakva žena, sama je rekla da je materijalist...''

VIDEO Ima 52 godine i peti put spašava svijet!

People magazin navodi kako je Sonni tijekom trudnoće više puta razmišljala o pobačaju, no, kako je Kanađanka, odlučila je da joj se više isplati udati se za Rennera i dobiti američko državljanstvo.

Renner i Sonni danas su roditelji 2-godišnje djevojčice Ave, a u burnoj brakorazvodnoj parnici, Sonni traži vrtoglave sume alimentacije za kći te potpuno skrbništvo nad malenom.

Da situacija bude još kompliciranija, Sonni je zaprijetila da će objaviti Jeremyjeve 'kućne uratke' ukoliko ne ispuni njene uvjete.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene