Ponosno marširao

Gol i tetoviran svima zapeo za oko: O njegovoj pojavi na prosvjedima u SAD-u ne prestaje se pričati

Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Profimedia) Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Profimedia) Jeremy Meeks (Foto: Getty) Jeremy Meeks (Foto: Getty) Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Instagram) Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: Profimedia) Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: AFP) +0 Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: AFP) Galerija

Jeremy Meeks snimljen je na prosvjedima u Los Angelesu o kojem se oglasio i na društvenim mrežama.

Jeremy Meeks, poznat i pod nadimkom "najseksi zatvorenik na svijetu" izašao je na prosvjede i pridružio se tisućama Amerikanaca koji su odlučili dići svoj glas zbog ubojstva Afroamerikanca Georgea Floyda koje se dogodilo u američkom gradu Minneapolisu.

Pogledaj i ovo Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: AFP) Kakva bomba! Svi se pitaju: Evo tko je zanosna crnka koja se u Cannesu pojavila s bivšim najseksi zatvorenikom na svijetu

36-godišnji Jeremy tijekom vikenda marširao je ulicama Los Angelesa, a njegova je pojava malo kome promakla, s obzirom na to da se pojavio golog torza, pokazao isklesane mišiće i tetovaže kojima ih je ukrasio. Lice je prekrio maramom, a u zraku je gotovo cijelo vrijeme držao visoko uzdignutu šaku kao znak bunta.

Na Instagramu je objavio snimke prosvjednika koji su zajedno pjevali i držali govore, a u jednom je trenutku okrenuo kameru prema sebi i rekao u nju: "Nema pravde, nema ni je**nog mira. Do toga smo došli. Progoniti ili trpiti gnjev. Ljudima je dosta, ovo je vaša krivnja."

Jeremy je prije nekoliko mjeseci u jednom od intervjua progovorio o svom zatvoreničkom iskustvu i što je proživljavao u tom periodu života.

"U dobi od 15 godina završio sam na ulici", priznao je ljepotan prodornih plavih očiju, zahvaljujući kojima je dobio prve angažmane u modnom svijetu 2015. godine, i to dok je još služio zatvorsku kaznu zbog posjedovanja oružja, nakon što su njegove fotografije postale viralne u vrlo kratkom roku. 

Kombinacija plavih očiju, isklesanog tijela i lijepog lica dovela ga je do Milanskog tjedna mode, na kojem je nedavno šetao, a ove je godine debitirao i u trileru "Trigger" zajedno s Jordyn Woods.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene