Bivši voditelj popularne automobilske emisije "Top Gear" razljutio je Britance na Twitteru.

Galerija


I bivši voditelj popularne automobilske emisije "Top Gear" prije jučerašnjeg poraza Engleske bio je uvjeren kako se "nogomet vraća kući".

Jeremy Clarkson (Foto: Getty)
Jeremy Clarkson (Foto: Getty) Foto: Getty

Vezani članci Zlatko i Davorka Dalić (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Ljubav iz srednje škole: Zlatko Dalić sa suprugom bodrio hrvatske tenisače u Zadru Shakira i Pique (Foto: Getty Images) I Shakira voli Hrvatsku: Poslije utakmice koju je gledao cijeli svijet pjevačica Vatrenima uputila lijepe riječi

No nakon što su naši Vatreni sinoć u Moskvi srušili baš sve engleske snove, i 58-godišnji Jeremy Clarkson čestitao nam je na pobjedi, ali na svoj način.

"Dobro odrađeno, Hrvatska. Bili ste bolji od nas. I vaša predsjednica izgleda bolje", napisao je Jeremy na službenom profilu na Twitteru te tako usporedio Kolindu Grabar-Kitarović s 11 godina starijom britanskom premijerkom Theresom May.

Jeremy Clarkson (Foto: Getty)
Ivana Knoll, Kolinda Grabar Kitarović (FOTO: Instagram)

Naravno, neutješne engleske navijače njegova je šala razljutila, pa su mu u komentarima poručili kako su naši Vatreni "samo imali sreće te da je engleska reprezentacija bila bolja". No, kako se kaže, tko gubi, ima se pravo ljutiti.

"Ma dajte. Bili smo odlični nakratko. A Hrvati su otišli svojom igrom prema vrhu", vratio im je Clarkson.

Jeremy Clarkson (Foto: Getty)
Theresa May (Foto: AFP) Foto: Afp

Britancima se na Twitteru obratila i sama premijerka. "Nije bilo suđeno da se ostvari ovog puta, ali vaše veličanstveno putovanje učinilo je ovu zemlju ponosnom."