Oko snimke seksa već se šest godina vodi sudski spor, a čini se kako bi sada ta snimka mogla zvršiti u javnosti.


Iako se već šest godina bori na sudu da se snimka seksa nikada ne prikaže u javnosti, Jennifer Lopez ipak bi se mogla naći u središtu seks skandala.

Vezani članci Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Lopez i Affleck definitivno su opet skupa, više se ne skrivaju, a dokaz su fotke na kojima ne skidaju ruke jedno s drugog! Jennifer Lopez Što se događa? Dok je Affleck izvan grada, ona se druži s drugim bivšim, a izgleda da joj se upucava i treći

Snimku je napravio njen prvi muž Ojani Noa i upravo s njim Jennifer se bori, ali da stvar bude još gora, sada poslovni partner njenog bivšeg supruga tvrdi kako će objaviti snimku seksa zajedno sa privatnim trenucima koje je par proveo na medenom mjesecu.

Možda ima 46 godina, no itekako konkurira mlađima: Kakva bomba!

Originalana snimka nalazi se u trezoru jer je tako naredio sud, ali sada Ed Meyer tvrdi kako postoje neke rupe u zakonu koje bi se mogle iskoristiti i dozvoliti da snimka završi u javnosti.

Ed je izjavio kako će snimku objaviti na DVD-u. Na snimci se vidi Jennifer gotovo gola i u vrlo seksualnom kontekstu, posebno u dijelu koji se odnosi na hotelsku sobu. Dodao je kako će video šokirati njene fanove i kako ima nedovoršen posao s njom. Odučan je u tome da svijetu pokaže njeno pravo lice.

Jennifer se za Ojanija udala 1997. ali brak se raspao već 11 mjeseci kasnije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook