Jennifer Lopez se u intervjuu prisjetila zaruka s glumcem Benom Affleckom i dragocjenog prstena kojim ju je zaručio.

Galerija


Jennifer Lopez bila je glavna tema cijelog Hollywooda ali i naslovnica svjetskih medija nakon što je 2002. godine, a kako i ne bi jer joj glumac i njezin tadašnji dečko Ben Affleck, na ruku stavio zaručnički prsten s ogromnim ružičastim prrstenom.

Vezani članci Jessica Biel, Justin Timberlake Bizarni predbračni ugovori zvijezda: Obvezan seks, novčana nagrada za svaki porod i drugi prohtjevi Paris Hilton Ljubav košta milijune: Ove dame vlasnice su najskupljih zaručničkih prstenova

Do tada gotovo nitko nije vidio takav prsten koji se isticao sa svojih 6 karata i blistao u tisuću ružičastih nijansi, za koji je Ben izdvojio ni više ni manje već 1,2 milijuna dolara.

Ipak, ni to nije pomoglo da se njihova veza spasi i budu sretni do kraja života, a danas 50-godišnja pjevačica je nakon Bena bila s pjevačem Marcom Anthonyjem s kojim ima blizance, a sada je zaručena za umirovljenog igrača bejzbola Alexa Rodrigueza, ali čini se kako se ružičastog skupog kamena i danas često sjeti.

Tako je tijekom intervjua sa Zaneom Loweom izjavila kako je obožavala taj neobičan prsten ali i činjenicu da ga je baš ona dobila. Tema prstena pojavila se kada ju je Zane upitao što radi u karanteni i kako krati vrijeme, a onu mu odgovorila da s djecom gleda film s Barbrom Streisand koju je upoznala dok je bila zaručena za Bena.

"Upoznala sam Barbru na zabavi nakon dodjele Oscara, kada sam bila zaručena za Bena, a ona je stvarno puno znala o dijamantima. Dao mi je taj ružičasti dijamant, koji mi je donio i puno pritiska. Nemojte me krivo shvatiti, bila sam sretna što sam ga dobila. Uglavnom, ona ga je htjela pogledati dobro i pitala me kako se nosim sa slavom i činjenicom da sam poznata", otkrila je Jennifer.

Ona i Ben nikada se nisu vjenčali jer su zaruke raskinuli 2004. godine, a već godinu dana kasnije on se vjenčao s glumicom Jennifer Garner s kojom je dobio troje djece i razveo se 2018. godine.

A da Jennifer stvarno ima sreće s dijamantima uvjerili smo se 2019. godine kada je također dobila lijep zaručnički dijamantni prsten od sadašnjeg zaručnika Alexa od 15 karata čija cijena premašuje milijun dolara.

Par je uskoro planirao i vjenčanje ali zbog koronavirusa sve će morati pričekati.

"To je malo utjecalo na pripreme ali vidjet ćemo što će se dogoditi. Stvarno ne znam što će biti oko datuma, u istoj smo situaciji kao cijeli svijet. Čekat ćemo i vidjeti kako će se sve odigrati", otkrila je Jennifer u razgovoru s voditeljicom Ellen DeGeneres.

Pogledajte kako danas izgleda kći problematičnog repera koje se dobro sjećamo od prije 20 godina